Karel Gott? Symbol přizdisráčství. A ty jseš blbější než Šídlo, napsal podnikatel

18.07.2019 9:41

Je modlou mnoha Čechů, mnozí jej milují. Ale najdou se i tací, kteří zpěváka Karla Gotta, jenž v minulých dnech oslavil významné životní jubileum – 80. narozeniny – zatracují. Mezi nimi je například publicista a podnikatel z Ostravy Petr Sedláček.

Karel Gott? Symbol přizdisráčství. A ty jseš blbější než Šídlo, napsal podnikatel
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zpěvák Karel Gott

„Karel Gott je symbolem lidového kýče dovedeného téměř k dokonalosti a jednoho z nejhorších společenských úpadků v našich dějinách (na kterém se velice aktivně podílel),“ poznamenal mimo jiné na svém facebookovém profilu Sedláček. 

Anketa

Šíří prezident Zeman ,,ruské lži", jak tvrdí analytik Jakub Kalenský z americké Atlantic Council?

hlasovalo: 16523 lidí

„Já vím, dneska jede ty ilumináty, celosvětová spiknutí a tak, takže v očích ‚vlastenců‘, ‚Slovanů‘ a různých potulných ‚domobranců‘ a fangličkářů je opět bůh, ale to na věci nic nemění,“ dodal.

„Chápu, že je to pro mnohé nad jejich síly pochopit, nicméně stačí si občas někde nahledat, jakou důležitost ve státní propagandě přikládal takovýmto lidovým umělcům například Josef Goebbels (také budovatel socialismu) a jaké tito měli výhody, když byli loajální s režimem, který bez okolků terorizoval ty, kteří nějak pochybovali, či měli dokonce jenom svůj názor,“ poznamenal rovněž Sedláček.

„Karel Gott – symbol toho nejhoršího přizdisráčství a alibismu,“ napsal Sedláček jen o pár dní dříve.

„Jseš ještě blbější než Šídlo,“ zareagoval na jeho příspěvek jeden ze zakládajících členů ODS Petr Paulczynski. „Vaše názory mne nepřekvapily, proto jsou lidé jako vy v ODS a TOP, i když dneska různě přebíhají, vy si vlastně necháte nasrat na hlavu za každého režimu a ještě si to hezky zdůvodníte, a to tak, abyste z toho měli radost a uspokojovalo vás to,“ odvětil Sedláček.

Gott je podle jeho slov symbolem toho nejstrašnějšího úpadku a normalizace. „Ještě nyní se mi zvedá žaludek a nic na tom nemění to, že zpívat umí, ovšem v tom Německu vystupoval pro stejné lidi jako u nás daleko později Eva a Vašek – produkovali tam stejné sračky pro jednodušší, a hlavně starší publikum, skutečnými hvězdami na tom Západě byli úplně jiní... Byl tam vrcholným představitelem lidového kýče. On se také mohl u nás stát tou ‚hvězdou‘, protože jiným to soudruzi jednoduše zatrhli,“ poznamenal také bloger Sedláček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…