Komunisté si prý stěžují na Feriho. Nevidí přes jeho afro účes

23.11.2017 19:08

Nejmladší poslanec v dolní parlamentní komoře se opět postaral o rozruch. Tentokrát to nebyla pozornost věnovaná magickému skoku hvězdy sociálních sítí z posledního místa kandidátky rovnou do sněmovní lavice. Dávce pozornosti tentokrát neunikl účes Feriho, který brání ve výhledu nejednomu poslanci sedícímu za ním, jak uvádí server iRozhlas.

Komunisté si prý stěžují na Feriho. Nevidí přes jeho afro účes
Foto: Hans Štembera
Popisek: Teplický radní Dominik Feri

„Volal mi jeden redaktor, říkal, že komunisté, kteří sedí za mnou, si stěžují na to, že přes mě nevidí,“ říká Feri pro iRozhlas.cz s narážkou na svůj typický afro účes. Poslanci, kterým nelichotí „objemný“ účes hvězdy sociálních sítí a nejmladšího poslance, ale mají ještě šanci na změnu. Zákonodárci totiž nyní sedí podle abecedního seznamu. Měnit se to bude až na příští schůzi, kdy poslanci zasednou do lavic podle zasedacího pořádku. Feri, který „zdědil“ sněmovní kancelář po šéfovi hnutí ANO, nyní má své sněmovní místo v  levé části sálu.

Celý text zde

Mladý poslanec se ve Sněmovně podle serveru vůbec celkem rychle rozkoukal a vyzkoušel i veřejností často skloňovanou poslaneckou kantýnu. „Já jsem naštěstí docela nenáročný, protože jako student vysoké školy jsem zvyklý na úroveň menzy. To znamená, že já si vůbec nemůžu stěžovat,“ říká pro server iRozhlas.cz poslanec.

Značně překvapený byl digitálně orientovaný mladý poslanec technickým vybavením Sněmovny. „Překvapuje mě, že se tady komunikuje pomocí pevné linky. To znamená, že se musím naučit alespoň nějaká základní čísla. Dostali jsme taky telefonní seznam,“ popisuje situaci pro server Feri a připomíná, že problém mu bude dělat i přeorientování se ze systému Mac do systému Windows.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sla

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …