Konvičkovu hnutí prý zablokovali Facebook. Dobře vám tak, píči, jásá protistrana

11.01.2016 21:09

Uskupení Islám v ČR nechceme Martina Konvičky se bouří. Facebook zablokoval stránku zmíněného hnutí a jeho budovatelé si kladou otázku, zda nejde o nepřijatelnou cenzuru pravdy o uprchlické krizi. Vždyť hnutí mělo přes 160 tisíc příznivců na sociální síti.

Konvičkovu hnutí prý zablokovali Facebook. Dobře vám tak, píči, jásá protistrana
Foto: Jiří Hroník
Popisek: Petice proti uprchlickým kvótám

„Po odstranění německé facebookové stránky obsahující výpovědi přímých svědků a obětí silvestrovského sexuálního teroru, která měla 148 000 členů, je to další větší pokus o omezení svobody slova a znemožnění volného šíření informací v EU. S představiteli FB vedeme jednání a doufáme, že vše skončí návratem k původnímu stavu stejně jako při předchozím takovém pokusu před několika lety,“ stojí v prohlášení iniciativy.

Celé prohlášení zde.

"Pokud se někdo domnívá, že rušením diskusních platforem umlčí hlasy občanského protestu, hluboce se mýlí. Za svobodu slova je dnes stejně jako před pětadvaceti lety nutno bojovat," uvedl Petr Hampl, místopředseda Bloku proti islámu. Předseda Martin Konvička připomněl, že to není poprvé, kdy byl Facebook bloku zrušen.

Facebookové stránky sledovalo na 163 tisíc lidí. Odpůrci uprchlíků tvoří podle představitelů iniciativy většinu národa a tato většina se nesmí nechat zastrašit. A to ani ostrými útoky „vítačů“. Že k nim dochází ze strany příznivců uprchlíků, má doložit i jeden post, v němž pan Martin Binder vyjádřil, co si o zablokování FB stránky myslí. „Dobře vám tak, vy píči zkurvený,“ měl napsat.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…