Krutá pomsta Roznerovi za rozhovor s PL: Dostal dopis

19.06.2020 17:20

Poslanec SPD a člen volebního výboru sněmovny Miloslav Rozner v rozhovoru pro Parlamentní Listy prohlásil, že člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka je „odpudivý zjev“, ale uznává, že i tento „odpudivý zjev“ má právo svobodně vyjadřovat své názory. Šarapatka Roznerovi odpověděl v otevřeném dopise. A nešetřil ho.

Krutá pomsta Roznerovi za rozhovor s PL: Dostal dopis
Foto: Facebook
Popisek: Miloslav Rozner

„Jakkoli jste nepřekvapil výběrem proruského média, které dává prostor extremistům, zaskočil jste mě použitím hned několika celých vět a obzvlášť výbušným slohem,“ spustil s vervou Šarapatka.

Anketa

Je Nora Fridrichová kvalitní novinářka?

7%
93%
hlasovalo: 27311 lidí

Z několika jednání volebního výboru, které viděl, prý Šarapatka dospěl k názoru, že Rozner buď neumí mluvit vůbec, nebo alespoň nemluví česky. Ted si ale musí názor poupravit a uznat, že Rozner je myslitelem určitého formátu.  

O pana Šarapatku bych si ani kolo neopřel. Na druhou stranu ale svobodu slova pokládám za jednu z nejdůležitějších hodnot, na kterých stojí naše civilizace, a pokud ji chceme zachovat, tak asi musíme i tak odpudivým zjevům, jakým je pan Šarapatka, nechat právo veřejně deklarovat svoji odpudivost,“ prohlásil na Šarapatkovu adresu Rozner.

A ten mu hned vrátil ránu.

„Zlí jazykové z Týna nad Vltavou, kde prý žijete, přitom tvrdí, že ovládat jízdní kolo jste se nikdy nenaučil, a proto jej nevlastníte,“ napsal Šarapatka.

Poté na oko kapituloval a s nádechem ironie uznal, že nikdy nedokáže okouzlovat své okolí tak, jak to dokáže jen a pouze Rozner. „Být in a cool, tím pravým mužem s přirozeným šarmem, oduševnělým vzezřením a vydařeným outfitem. O trendy účesu tu ani nemluvě. Odpusťte plešatci tu závist,“ uvedl Šarapatka.

Na závěr člen Rady ČT napsal, že než se bude znovu vyjadřovat pro „věstník zdejší ruské páté kolony“, jak popsal server ParlamentníListy.cz,  měl by si Šarapatka velmi nahlas poslechnout záznam z poledního jednání  z Rady ČT, aby slyšel, co tam zaznělo.

Zdeněk Šarapatka píše poslanci Roznerovi


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…