Kterýkoliv mírumilovný muslim se může náhle proměnit v hromadného vraha. Islám mimo zákon, přiletělo z webu Ondřeje Neffa

29.08.2017 22:22

Publicista Pavel Mareš se na serveru Neviditelný pes.cz vedeném Ondřejem Neffem rozepsal nad terorismem. Podle jeho slov je třeba postavit mimo zákon islám jako kteroukoli jinou totalitní ideologii hlásající nenávist a vyzývající k násilí vůči jinak smýšlejícím.

Kterýkoliv mírumilovný muslim se může náhle proměnit v hromadného vraha. Islám mimo zákon, přiletělo z webu Ondřeje Neffa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zapalování svíček za oběti teroristických útoků v Paříži

„Júnis abú Jakúb, masový vrah z Barcelony, neměl žádný policejní záznam o džihádistické minulosti, zřejmě ani žádný teroristický výcvik, stejně jako jedenáct jeho kumpánů. Který zkušený, cvičený, nefalšovaný terorista, prosím vás, by se opásal místo výbušným pásem jeho neškodnou atrapou? Ne, ti hoši byli podle všeho amatéři, kteří si na sebevražedné komando pouze hráli, a místo výbušného pásu, který vždycky spolehlivě na cucky roztrhá hlavně svého nositele, zvolili přinejmenším stejně účinnou, přitom však pro ně neškodnou, mnohem snadněji dostupnou a zároveň nenápadnou zbraň – nákladní automobil,“ píše úvodem Mareš. Podle něj byli nepochybně inspirováni Islámským státem, ale jinak to byli dosud navenek mírumilovní muslimové. A v tom vidí právě jádro pudla. 

„V podstatě kterýkoliv mírumilovný, spořádaný, slušný a plachý muslim se může, aniž si toho kdo povšimne, náhle proměnit v hromadného vraha – vždyť Korán ho k tomu přímo nabádá,“ poznamenal Mareš.

V té souvislosti pak uvedl, že smrtící útok motorovým vozidlem nelze předvídat ani odvrátit, neboť proti fanatikovi za volantem neexistuje účinná ochrana. „Každý muslim je pro své nemuslimské (ale často i muslimské) okolí potenciální hrozbou, neboť se může kdykoli ‚zradikalizovat‘ a drtivou zbraň má kdykoli po ruce,“ řekl dále Mareš a zdůraznil to, že je nutné islám postavit mimo zákon.

„Svobodu vyznání a projevu je nutné nově definovat tak, aby z ní bylo vyloučeno hlásání náboženské nesnášenlivosti, podněcování k nenávisti a násilí vůči kterékoli odlišné skupině občanů,“ sdělil. 

Původní text ZDE.

Závěrem pak uvedl, že nedokáže-li Evropa vyvodit patřičné důsledky z toho, že bylo mnohým zabitým v Barceloně, Bruselu, Paříži, New Yorku a jinde upřeno právo na život, ovládne ji islám ještě v tomto století bezezbytku. „Pasivita a tolerance tu nejsou namístě, neboť Mohamedovi následovníci každý ústupek protivníka považují jen za známku slabosti a povzbuzení k dalším výbojům,“ dodal Mareš. 

„Takzvaný Islámský stát je sice v Sýrii a Iráku prakticky poražen, ale islámské nebezpečí tím není ani zdaleka zažehnáno. V Německu, Francii, Španělsku, Velké Británii, Skandinávii, víceméně v celé západní Evropě zapustil už islám pevné kořeny, a díky vysoké porodnosti svých vyznavačů i laxní imigrační politice hostitelů neustále upevňuje a rozšiřuje své pozice. Kdy se už konečně Evropa vzchopí a řekne té barbarské ideologii jasné a nesmlouvavé dost?“ zeptal se Mareš závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…