Lhali lidem. Proč vláda propadá v očích veřejnosti? Pohled od Svobodných

25.08.2023 16:32 | Komentář

Podle nejnovějšího průzkumu CVVM vládě věří jen 25 procent občanů. Naopak 73 procent jí nedůvěřuje. Podle mladého politika Matěje Gregora ze Svobodných jsou důvody této rekordní nedůvěry v kabinet zcela jednoduché.

Lhali lidem. Proč vláda propadá v očích veřejnosti? Pohled od Svobodných
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Matěj Gregor

„Tahle vláda vstoupí do dějin jako vláda největších lhářů a nesplněných slibů. Člověk se nestačí divit, s jakým klidem současná vláda lhala lidem v předvolební kampani,“ uvedl Matěj Gregor, předseda spolku Odchod.eu a člen vedení Svobodných. „Teď se odborníci a politologové podivují nad tím, proč má vláda nejnižší důvěru v historii České republiku. Přitom odpověď je jednoduchá a nepotřebujete na ni doktorát z politologie. Lhali lidem,“ je přesvědčený Gregor.

Podle jeho slov představitelé současné vlády porušili své předvolební sliby. A navíc zadlužují naší zemi rekordním tempem.

„Jako pětikoalice selhávají v komunikaci, nepůsobí jednotně a ve vládě mají řadu nedůvěryhodných a neschopných lidí. Využili lidi pro svůj nemocný a věčný boj s Andrejem Babišem a když se dostali do vlády, nepřevedli absolutně nic,“ dodal Matěj Gregor, který zároveň opakovaně odmítá, že kritika vlády má něco společného s podporou Babiše, Ruska, extrémistů, apod. „Kritika vlády je kritikou lhaní, porušování slibů. Kritika vlády je starost o budoucnost České republiky,“ dodal.

 



 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …