Manželka Tomáše Kluse: Bůh je v pravdě. Když manžel viděl, jak se v politice bortí základní hodnoty, tak se chtěl svlíknout donaha

27.12.2018 20:28

Moderátor Martin Veselovský si do internetové televize DVTV pozval manželku zpěváka Tomáše Kluse Tamaru Klusovou. A dozvěděl se od ní spoustu věcí. Tamara Klusová mu např. sama o sobě prozradila, že vlastně neví, kdo je. Řekla toho však ještě mnohem víc.

Manželka Tomáše Kluse: Bůh je v pravdě. Když manžel viděl, jak se v politice bortí základní hodnoty, tak se chtěl svlíknout donaha
Foto: Repro Youtube
Popisek: Tomáš Klus

„Kdyby teď někdo z diváků položil otázku, ‚kdo jste‘, tak co byste mu odpověděla?“ zeptal se hned v úvodu rozhovoru Veselovský. „To je asi nejtěžší otázka, kterou jste mi vlastně mohl položit, protože já sama to vlastně nevím,“ odvětila manželka jednoho z nejznámnějších zpěváků v Česku. „Myslím si, že to vlastně hodně pramení z toho, že můj takovej největší problém, který vnímám zároveň i jako výhodu, je, že mě všechno v životě hrozně baví. Takže vlastně ve 30 letech ještě nevím, kdo vlastně jsem,“ pokračovala Tamara Klusová.

Jedním dechem však dodala, že se cítí být zpěvačkou a blogerkou, která se na sociálních sítích snaží popisovat svět kolem sebe. Z celého srdce prý doufá, že nebude jednoho dne bývalou manželkou Tomáše Kluse, protože je šťastná za to, že stojí po boku tohoto muže. „Mně to velice lichotí a jsem vděčná za to, že stojím po boku tohoto muže,“ zdůraznila.

Lichotí jí to i navzdory tomu, že jí život po boku Tomáš Kluse přinesl i střety s bulvárními novináři, kteří ji prý pronásledovali. Podle svých vlastních slov nejvíc trpěla, když marně čekala na narození holčičky, už ji přenášela, ale novináři z ničeho nic napsali, že porodila, což nebyla pravda.

Nějakou dobu tedy s bulvárem vedla válku. Ale jednoho dne si řekla, že vést válku je vyčerpávající, a rozhodla se s bulvárními novináři nějak koexistovat, otevřít se jim. Zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích a počítá s tím, že je novináři využijí, případně překroutí a zneužijí. Ale s tím je smířená, pokud novináři nezajdou nikam dál. „Oni (předtím) třeba pohřbili moji babičku a dědovi chodily zprávy upřímný soustrasti,“ kroutila hlavou Tamara Klusová. Její babička přitom ještě žila.  

Osobně považuje za nejdůležitější žít v pravdě. Proto svému manželovi odpustila i to, že přiznal, že ji podvedl. Fakt, že tuto pravdu odhalil před veřejností, Tamara Klusová ocenila. Mimo jiné proto, že to dokazuje, že i Klusovi jsou normální lidé se všemi chybami a přednostmi.

„Jestli já v něčem spatřuju Boha, tak je to v pravdě. Pokud člověk nepopírá sebe ... tak je to ta jediná správná cesta. To, že Tomáš přišel a řekl mi, ‚já mám strach o tuhle společnost, když se v rámci nějaký politický situace bortí některý základní hodnoty, jako je ta pravda právě, tak Tamaro, já se tady chci svlíknout donaha‘,“ prozradila Klusová, která v tomto úsilí svého muže podpořila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…