Marek Vašut řekl, koho volí na Hrad

05.12.2012 13:53

REVUE Jeden ze spolufavoritů prezidentské volby Miloš Zeman získal dalšího podporovatele z řad umělců. Bývalého předsedu ČSSD se rozhodl podpořit herec Marek Vašut. Někdejší představitel seriálového detektiva Martina Tomsy se prý Zemanovi přihlásil sám.

Marek Vašut řekl, koho volí na Hrad
Foto: SPOZ
Popisek: Zemanovu prezidentskou kandidaturu podpořil i herec Marek Vašut

„Kancelář prezidentského kandidáta Miloše Zemana navštívil dne 3.prosince herec Marek Vašut, aby Miloši Zemanovi vyjádřil svou podporu v prezidentské kandidatuře,“ píše se na Zemanově kandidátském webu. Miloš Zeman prý za podporu poděkoval. Zdůraznil, že on sám nikoho o podporu nežádá, ale o to více si váží Vašutovy iniciativy dobrovolně se k jeho podpoře přihlásit.

Zeman vyjádřil přání, že bude s populárním hercem i v budoucnosti spolupracovat. V Zemanově kanceláři na Loretánském náměstí se Zeman s Vašutem vyfotografovali a poté zavzpomínali na události Listopadu 1989.

Vašut není prvním umělcem, který se rozhodl bývalého premiéra v jeho hradních ambicích podpořit. Podporu mu již vyjádřili například hudebníci František Ringo Čech, Felix Slováček, ale rovněž umělci, kteří doposud sympatizovali spíše s pravicí jako zpěvačka Lucie Bílá nebo herec Martin Dejdar.

Umělecká obec ale fandí například i Karlu Schwarzenbergovi. Předsedu TOP 09 podpořil zpěvák Dan Bárta, spisovatel Ivan Klíma nebo režisér Jiří Menzel. Jan Fischer pak získal podporu režiséra Zdeňka Trošky nebo herce Jana Hrušínského.   

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…