Martin Komárek: Do politiky tu chodí hlavně blbci a vyžírkové. Země přemnožených prasat

21.06.2016 14:11

Novinář a poslanec za hnutí ANO Martin Komárek se na svém facebooku kriticky vyjádřil k fungování české politiky jako takové. Nelíbí se mu, jak pracují reformní strany, a naznačuje, že politici v České republice po roce 1989 jsou prasata a je jich tu příliš.

Martin Komárek: Do politiky tu chodí hlavně blbci a vyžírkové. Země přemnožených prasat
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

Anketa

Na čí stranu se přikláníte v současném policejním sporu?

hlasovalo: 12710 lidí

„Nejproduktivnější jsem, když se o víkendu válím ráno v polospánku,“ napsal Komárek s tím, že to mnohým může přijít u politika běžné. Dodal ale, že tentokrát vymyslel „název posledního dílu budoucí epické trilogie o smutných moderních dějinách této země“.

A právě ten poslední díl, který bude popisovat období po roce 1989 až do současnosti, by se měl jmenovat „Země přemnožených prasat“.

V komentářích pak zdůraznil, že se jedná o naše dějiny. „Já jsem jasně napsal, že je to o Česku, ale kdyby to měla být narážka na obezitu, nikoli na hanebné způsoby, jistě by se to USA týkalo,“ napsal v odpovědi na dotaz jedné z komentujících, zda se jedná o úvahu o USA.

V dalším svém statusu se ve čtyřech bodech kriticky vyjádřil na adresu reformních stran. Ty totiž do svých řad berou především „blbce a vyžírky“ a odrazují tak slušné lidi od členství.

„Abyste mohli vyhrát volby, musíte mít ve straně hodně členů.“ To je jedním z velkých neduhů, přičemž právě „blbci a vyžírkové“ se dostávají na ta přední místa na kandidátkách.

„Abyste mohli oslovit voliče a pak efektivně vládnout, nesmí být ve volených a výkonných funkcích pokud možno žádní blbci a vyžírkové,“ dodal Komárek s tím, že tak vzniká takřka neřešitelné dilema.

Pod tímto statusem se následně rozhořela diskuse, ve které se Komárek před útočícími přispěvateli marně pokoušel vysvětlit, že v řadách ANO „blbci a vyžírkové“ nejsou.  

O dilematu reformních stran:

DILEMA REFORMNÍCH STRAN
1) Do politiky se hlásí především blci a vyžírkové, slušné lidi ponejvíce odrazuje
2) Abyste mohli vyhrát volby, musíte mít ve straně hodně členů
3) Blbci a vyžírkové mají tendenci nominovat se na nejvyšší místa na kandidátce a slušné lidi odsunout dozadu
4) Abyste mohli oslovit voliče a pak efektivně vládnout, nesmí být ve volených a výkonných funkcích pokud možno žádní blbci a vyžírkové.
Kdo tohle dilema vyřeší, získává jackpot: 101 poslanců :-)

O prasatech:

Nejproduktivnější jsem, když se o víkendu válím ráno v polospánku. Asi si řeknete, že u politika je normální, ale mě fakt napadají docela cool věci. Třeba dnes ke mně přišel název posledního dílu budoucí epické trilogie o smutných moderních dějinách této země. Tento díl, který zahrnuje období po roce 1989, se bude jmenovat: "Země přemnožených prasat."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

11:29 Je to tu, Rusové otevírají novou frontu. 70 km od Charkova

Ruské jednotky zaútočily v noci na pátek na pohraniční město Vovčansk, vzdálené od Charkova necelých…