Martin Komárek: Okamura brečí jak kdysi Paroubek. Kdyby radši lépe sbíral

05.01.2013 12:13

Podle komentátora MF DNES Martina Komárka připomíná chování Tomio Okamury po vyškrtnutí z prezidentské volby trapné trucování, jehož jsme již přes tři roky svědky od Jiřího Paroubka. Ten také neustále přichází s konspiračními teoriemi, kdo všechno mu chtěl uškodit a v čích službách jsou soudci Ústavního soudu.

Martin Komárek: Okamura brečí jak kdysi Paroubek. Kdyby radši lépe sbíral
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Takový Jiří Paroubek nemůže dodnes zapomenout, že Ústavní soud zrušil předčasné volby, plánované na říjen 2009. Prý ho tím připravil o vítězství,“ píše Komárek, přičemž připomíná text, který předseda NS- LEV 21 zveřejnil na ParlamentníListy.cz.

Paroubkova ublíženost by byla bezvýznamná, kdyby podobných názorů nebyly podobné hospody i internet. Dnes tyto nálady záměrně přiživuje sám prezidentský kandidát Okamura. Jeho argumenty jsou podle Komárka prokazatelně nemyslné, ale fanoušci je odhodlaně šíří dále.

Nesmyslnost této teorie podle Komárka spočívá především v její nemožnosti. V současné době, kdy se veřejnost mohla dozvědět o každé schůzce státní zástupkyně Vesecké a lidé kolem Víta Bárty si vše nahrávají, si lze těžko představit, jak by se složité spiknutí politiků a soudců podařilo utajit.

Navíc je prý zákon o přímé volbě i přes nedostatky očividně férový. Padesát tisíc podpisů není nijak nepřekonatelná hranice, když jí s minimem prostředků dokázala překročit Taťána Fischerová, takže otvírá šance i pro osobnosti mimo establishment. Okamura by si prý měl z této zkušenosti odnést spíše to, že by příště měl sbírat podpisy pilněji.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Škraloup s „predátory“ má i Nerudová. A větší, než přiznává

20:41 Škraloup s „predátory“ má i Nerudová. A větší, než přiznává

Když Danuše Nerudová kandidovala na prezidentku, mohl se národ díky zájmu novinářů o minulost uchaze…