Masová imigrace zničí Evropu, varuje Okamurův muž. Navrhuje své řešení a přináší petici

21.04.2014 17:44

Kandidát do europarlamentu z hnutí Úsvit přímé demokracie Jiří Kobza se vyjádřil k ožehavému tématu imigrace. Upozornil, že striktní unijní politika chrání Evropany před importem zločinu, radikálních filozofií, násilí, terorismu i před přívalem levné pracovní síly. Evropa má podle Kobzy vlastní armádu nezaměstnaných a není proto potřeba vytvářet další. Jasně se tak staví na stranu zpřísnění imigrační politiky.

Masová imigrace zničí Evropu, varuje Okamurův muž. Navrhuje své řešení a přináší petici
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Kobza odmítá argument, že Evropa vymírá, a tak potřebuje imigranty pro zachování chodu. Podle něj je daleko levnější přepracovat sociální politiku a znovu zavést propopulační opatření jako jsou novomanželské půjčky, dvouletá mateřská dovolená nebo síť státních jeslí a mateřských školek. Populační růst by prý nastartovalo i zrušení DPH na dětské pleny, jídlo a vybavení.

Odborníky si Evropa může snadno vychovávat sama

Neobstojí prý ani požadavek na odborníky, kteří jsou mezi imigranty. „Evropa si je může snadno vychovávat sama ze svých zdrojů. Pokud se jedná o nárazové poptávky po určitých profesích, EU by mohla vytvořit mimoevropská certifikovaná školící centra, kde by se uchazeči na základě poptávky např. po svářečích vyškolili, získali oprávnění a potom se mohli ucházet o práci v EU,“ navrhl Kobza.

Jak může islám obohatit naši kulturu? Přináší neustále rostoucí požadavky na vyšší toleranci a mešity

Podle Kobzy pak imigrace nemůže obohatit evropskou kulturu. „Není mi jasné, jak by evropskou kulturu obohatil například islám? Jak ukazují zkušenosti z ostatních zemí, přináší pouze neustále rostoucí požadavky muslimů na vyšší toleranci, stavbu mešit, madras a center, šátky ve školách, zrušit vepřové ve školních jídelnách, volno na motlitby, až po zavedení práva šaría na řešení rodinných sporů,“ uvádí ve svém článku kandidát Úsvitu. Dodává, že mnoho let žil na Blízkém východě.

Kobza také zdůrazňuje, že se teď Evropa musí postarat sama o sebe. Odmítá, že by měla jako bohatý stát dát příležitost imigrantům.

Masová imigrace do Evropy by zničila svět, jak jej známe

Na druhé straně Kobza podporuje vytváření vzdělávacích center mimo Evropu. Ta, která fungují například v Africe, pomáhají tamním obyvatelům v získávání práce. „Síť vzdělávacích center pro různá řemesla a odbornosti (zdravotník, elektrikář, elektrotechnik, nástrojář, soustružník, mechanik atd.) by postupně umožnila růst vlastních ekonomik,“ myslí si kandidát do Evropského parlamentu.

Kobza je odpůrcem masové imigrace do Evropy. Podle něj by zničila svět, jak ho nyní známe. Evropu je prý potřeba chránit, a tak hnutí Úsvit sbírá podpisy pod petici za zpřísnění imigrační politiky Evropské unie.

Celý článek ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…