Mluvčí „elfů“ lovících „ruské trolly“ na internetu dal průchod emocím: Čínsko-ruský pucflek, manipulátor prostých Zeman...

27.12.2018 10:40

Mluvčí českých „elfů“ Bohumil Kartous se na webu Britské listy rozhovořil o tom, že do roku 2019 vstoupíme s „diletanty v čele“. Jen pro osvětlení, elfové, o nichž je zmínka, si kladou za cíl vystopovat lidi šířící po internetu dezinformace a co nejvíc jim ztížit práci. Lov pořádají na tzv. ruské trolly.

Mluvčí „elfů“ lovících „ruské trolly“ na internetu dal průchod emocím: Čínsko-ruský pucflek, manipulátor prostých Zeman...
Foto: Printscreen vysílání ČT
Popisek: Prezident Miloš Zeman pronáší vánoční poselství

„Českým prezidentem je čínsko-ruský pucflek, bojovník s islámským terorismem. Premiérem soudně uznaný spolupracovník StB, trestně stíhaný pro finační podvod. Předsedou Senátu jakýsi strejc z Teplic, který na veřejnosti tvrdí, že kuřáci mají odolnější plicní sklípky. Předsedou Sněmovny nějaký slouha soudně uznaného spolupracovníka StB, trestně stíhaného pro finanční podvod,“ poznamenal úvodem kriticky Kartous. 

Tato squadra podle něj může vyvolávat pocity méněcennosti, mindráku a hlupství, jež drží politickou většinu posledních několik let. „Rok 2019 bude pro českou společnost pravděpodobně velmi těžký. O to těžší, že v jejím čele stojí lidé, kteří nepracují v jejím zájmu a jsou ochotni snížit se k podlosti a prostituci, jejíž ekvivalent v běžném jednání těžko hledat,“ poznamenal Kartous. 

  • Původní zdroj ZDE

Anketa

Myslíte, že se v roce 2019 budeme mít lépe než v tomto končícím roce?

23%
77%
hlasovalo: 18948 lidí
 
Česká republika podle jeho slov vstupuje do období krize. „Ekonomika dosáhla svého maxima, při její stávající struktuře nemá kam růst. A nemá žádnou reálnou šanci kompenzovat útlum, který přijde zvenčí,“ zmínil Kartous a hovořil o tom, že pomatený Zeman zatím blábolí o nedostatku pracovních sil. „ČR bude velmi brzy řešit rostoucí nezaměstnanost. Český politik by tuto skutečnost měl občanům sdělit zároveň s představou, jak situaci řešit. Místo toho je česká společnost udržována ve stavu naprosté nevědomosti a apatie způsobené dočasným přesycením. Češi netuší, že tučné roky končí,“ zmínil Kartous. 
 
A následně pohovořil o tom, že stav české společnosti není dobrý. „Manipulátor prostých, Zeman, obrací českou společnost k Visegradu, v němž dochází k otevřenému boji za zachování prosté demokracie,“ poznamenal Kartous.
 
Věnoval se pak také premiéru Andreji Babišovi (ANO), který podle něj provedl něco skandálně dehonestujícícho. „Ne český Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost, ale zpravodajské služby USA, Velké Británie a další vydávají urgentní doporučení k tomu odstranit jakákoliv komponenta čínských firem z infrastruktury, z níž je možné odsávat data. Opět se dostáváme k nedostatečnému vzdělání, jelikož v ČR je možné, aby premiér takto ostudně manipuloval společností za situace, kdy informace o snaze zbavit se bezpečnostního rizika ve zpravodajsky mnohem vyspělejších zemích jsou zprostředkována a veřejně přístupna každému, kdo je připojen k internetu,“ poznamenává Kartous a dodává, že Babiš by si měl požádat o čínské občanství. 
 
„Česká společnost, možná poněkud znepokojená měnící se ekonomickou situací, bude v roce 2019 hledat způsob, jak se zotavit z několika let politického deliria. Měla by. Pokud nepřeváží schopnost sebezáchovy tváří v tvář současné politické idiocii, těžko si může většina dělat nárok na budoucnost. Češi mají stále ještě možnost zachovat si perspektivu. Ne láska nad nenávistí ani pravda nad lží, nýbrž právě freudovský pud, zhmotněný prostřednictvím rácia, musí zvítězit nad blbostí vedoucí prudce dolů a do zatáčky, v jejímž středu je velký a těžký šutr,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…