Moje babička je staré prase! Šokující VIDEO dětí z Německa rozpoutalo bouři

28.12.2019 20:49

Moje babička je staré ekologické prase. Tato píseň v podání dívčího dětského sboru, jenž je součástí veřejnoprávní televize a rozhlasu WRD, způsobila v Německu pozdvižení.

Moje babička je staré prase! Šokující VIDEO dětí z Německa rozpoutalo bouři
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Dětský sbor.

Minutu a 29 vteřin dlouhá písnička rozladila i ty, kteří ji zhlédli na serveru YouTube. Počet lajků byl kolem 500, těch, co se jim však skladba nelíbila, bylo více než tři tisíce. Děti zpívaly pozměněný text písně „Meine Oma fährt im Hühnerstall Motorrad“, což je v překladu „Moje babička jezdí v kurníku na motorce“. 

Originál písničky:

Nový text písně sice začínal stejně, ale pokračování bylo jiné. „To je tisíc litrů měsíčně. Moje babička je staré ekologické prase.“ Dále se zpívá: „Moje babička jezdí s SUV k lékaři a u toho přejede dva staré dědečky s chodítky.“

Skladba v podání dětského sboru:

Anketa

Prospěl spolek Milion chvilek pro demokracii České republice?

7%
93%
hlasovalo: 62899 lidí
A nechybí ani kritika babičky za konzumaci vepřového masa. „Moje babička každý den smaží kotlety, kotlety, kotlety. Protože zlevněné maso nestojí téměř nic. Moje babička je staré ekologické prase,“ zpívají dál. 

V poslední sloce pak děti berou babičku na milost. „Moje babička už nelétá, byla rafinovaná, rafinovaná, rafinovaná. Místo toho nyní se plaví desetkrát do roka. Moje babička není ekologické prase,“ zpívají.

V závěru potom dívky s vážným výrazem pronášejí anglickou větu „toto vám neprojde“, dokonce je použitý i hlas švédské aktivistky Grety Thunbergové, která tuto větu „zpopularizovala“. 

Po výrazných protestech provozovatel televizního vysílání skladbu stáhl, píše server Welt.de. A to i přesto, že se předtím bránil tím, že jde o satiru. 

Písně si na webu NováBuržoazie.com povšiml také český protiislámský politický aktivista Martin Konvička.

„Je to samozřejmě jen další ilustrace současné německé (tj. euro-svazové) eko-politiky, která pod bizarní záminkou ochrany klimatu atakuje všechno normální, příjemné či zábavné – krom už ohraného létání, automobilismu, otopu či masa zahájili nově tažení proti domácím mazlíčkům, plození dětí a sexualitě a v neposlední řadě proti starým lidem. Fanatizace nejmladších nese všechny znaky fanatizace nacistické, komunistické či maoistické. S tím rozdílem, že jmenované ďábelské diktatury nechávaly na pokoji alespoň některé pilíře svržených režimů, a tudíž společnosti jako takové. Nacisté až na výjimky nesahali na majetek, rodinu a práci. Komunisté až na výjimky nechali na pokoji rodinu a práci. Maoisté i ve své nejdivočejší době alespoň ctili Čínu jako zemi a národ. Klimašílenci se netají záměrem zničit úplně všechno,“ podotkl Konvička.

„Různí komentátoři se ptají, jak je možné, že se šílenství ujalo tak rychle a proč nabylo tak destruktivních podob. A že prý musí být ‚řízeno‘. Souhlasím, řízení za tím je, ale nepředstavujme si nějaký mikromanagement, plánování každého kroku,“ dodal.

Problém k osvětlení vidí Konvička jinde. „Žádný myšlenkový směr se v žádné společnosti neprosadí, pokud po něm neexistuje poptávka ‚zdola‘, tvořící pro něj ideové pařeniště či podhoubí. Jsem přesvědčen, že hlubinně-psychologická příčina alarmistického šílenství nemá s klimatem či ekologií společného – vůbec nic. Má však mnoho společného s rozpadem společnosti jako takové, s vědomím bídné až nulové perspektivy pro ty mladé lidi, které dnes vidíme stávkovat, hladovkovat, nebo zpívat popěvky o babičce-ekosvini,“ tvrdí Konvička a dodává, že mladí Západoevropané opravdu nemají budoucnost. „Vinou svých rodičů a prarodičů. Vzpoura je naprosto namístě,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…