Muslimové mohou diktovat zákony, řekl generál Kostelka studentům. Co slyšel, ho šokovalo

15.10.2019 7:51

Generál Miroslav Kostelka přednášel studentům Diplomatické akademie o Rusku a o možném vývoji vztahů EU, Ruska a NATO. Došlo i na téma migrantů přicházejících do Evropy. Generál Kostelka byl v šoku z toho, co od studentů slyšel. Posuďte sami...

Muslimové mohou diktovat zákony, řekl generál Kostelka studentům. Co slyšel, ho šokovalo
Foto: army.cz
Popisek: Generál Miroslav Kostelka v době jmenování ministrem obrany

Miroslav Kostelka promluvil ke studentům Diplomatické akademie. Otevřel i téma migrace a nestačil se divit, co slyšel od studentů, když došlo na možnou islamizace Evropy. Kostelka upozornil, že na první pohled nelze rozeznat muslimského žadatele o azyl, který se hodlá začlenit do života v EU a převzít náš způsob života od muslima, který by EU nejraději přetvořil k obrazu svému.

Anketa

Mělo by být Turecko za útok a sever Sýrie vyloučeno z NATO?

91%
4%
hlasovalo: 12648 lidí

Na sociální Facebook také doplnil, že porodnost bude pravděpodobně u muslimských přistěhovalců vyšší než u původních obyvatel EU, jak to ostatně dokládají i statistická čísla. A opět nevíme, v jakém duchu budou vychovávány nově narození děti muslimského vyznání. Zda v duchu evropských tradic či v duchu své víry.

A nakonec se může stát, že naši budoucí spoluobčané změní starý kontinent i vítězstvím ve volbách.

„V Evropě, která se chlubí demokratickými zásadami a principy, může snadno dojít k faktu, že nově vzniklá uskupení, z nichž některá budou prosazovat zavedení muslimských zákonů, budou volena a dostanou se do zákonodárných orgánů země. Postupně, ostatně někteří muslimští duchovní o tom veřejně hovoří, skutečně může dojít k ‚muslimizaci‘ původně křesťanské země,“ vysvětlil studentům Kostelka.

A pak přišel šok.

„Pak jsem ale byl trochu šokován prohlášením tohoto studenta, že ‚pokud se to stane demokratickou cestou, pak je vše v pořádku‘. Je to skutečně smýšlení našich mladých? Skutečně naše země, naše vnuky či pravnuky čeká život ve jménu Alláha? Já doufám, že si své tradice, kulturu a hodnoty zachováme,“ uzavřel generál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…