Na Rathův útěk už jsou vypsány kurzy. Někdo si možná vydělá

12.11.2013 16:40

U společnosti Fortuna si můžete vsadit na to, kde David Rath prožije letošního Silvestra. Bookmakeři věří, že to bude doma. Někdejší exposlanec podle nich Česko neopustí. Milovníci riskování si ale mohou vsadit například na Bahamy, Maledivy, ale také proslulý Alcatraz.

Na Rathův útěk už jsou vypsány kurzy. Někdo si možná vydělá
Foto: repro ČT, tan
Popisek: David Rath na svobodě

„Rath si z pozice mučedníka nemůže dovolit lacině prchnout. Člověk jeho formátu se bude obhajovat do poslední chvíle, útěk by si i jeho fanoušci vyložili jako akt přiznání. Extrémní zrychlení a ukončení procesu dává šanci návštěvě ostrova Svaté Heleny, kam už byli za trest deportováni jiní velcí muži. Světová krize v otázce kapacity vězeňských zařízení zase otevírá možnost znovuotevření a následné návštěvy legendárního Alcatrazu,“ glosuje Ondřej Vích, hlavní bookmaker Fortuny. 

Na prožití Vánoc doma je vypsán kurz 1,15:1, v případě Baham už jde o kurz 1:200. Může se tedy stát, že exposlanec Rath udělá někomu velkou radost, pokud prchne právě sem. Sázkaři tomu ale nevěří. V kurzu jedna ku sedmi si můžete vsadit i na to, že někdejší politik bude na přelomu roku za českými mřížemi. Jeden Štědrý den i Silvestra už tam Rath zažil. Zřejmě v narážce na osud francouzského císaře Napoleona mohou občané vsadit i na to, že exposlanec prožije letošní konec roku na ostrovech Svatá Helena nebo Elba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…