Na každou svini se vaří voda. Rozhovor s Pavlem Novotným měl noční dohru, kterou zde popíšeme

03.08.2016 12:55

Bulvárník Pavel Novotný vzbudil v úterý na internetu značný rozruch svým rozhovorem pro PL.cz, v němž čtenáře našeho webu přímo „pozdravil“ coby joudy volící Okamuru, tupé mongoloidy či dokonce stádo orangutanů. To nejzajímavější z dalšího dění kolem rozhovoru teď přinášíme.

Na každou svini se vaří voda. Rozhovor s Pavlem Novotným měl noční dohru, kterou zde popíšeme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Je třeba přijímat uprchlíky, ale o tom se, promiňte mi to, mohu bavit v pražské kavárně s inteligencí, a ne na této platformě mezi joudy volícími Babiše, Okamuru a Zemana. Těm se mohu jen smát,“ zaznělo například v rozhovoru.

Dotaz ohledně letní dovolené pak vypořádal vysvětlením, proč nepojede nikam daleko: „Moje paní se bojí od sestřelení civilního letadla na Ukrajině. Ona je moudrá, tedy nedělí lidi na černé a bílé a takové ty věci, co dělají vaši tupí, mongoloidní čtenáři z venkova, ale nelíbilo se jí to, což celkem chápu.“

CELÝ ROZHOVOR ZDE

Debatu o Turecku, prezidentu Erdoganovi a plánovaném zavedení trestu smrti pak okomentoval: „Trest smrti je ve slušné společnosti něco naprosto nepřijatelného, proto předpokládám, že čtenáři ParlamentníchListů.cz a podobná lúza by například vrahy dětí apod. na smrt posílala. No, jak říkám, stádo orangutanů.“ V podobném duchu se nesl celý rozhovor.

Po vydání rozhovoru jej sám zpovídaný s chutí sdílel, s poznámkou „miluju zdravit do diskuse už během rozhovoru“, v narážce na slova, která pronesl o českých mediálních konzumentech. Rozhovor následně sdíleli i další lidé. „Pavel Novotný u mě nasbíral první plusové body. Jak ho nemusím, tak je třeba vzdát respekt chlapíkovi, co v rozhovoru pro Parlamentní listy v každé druhé odpovědi zopakuje: „Vaši čtenáři jsou stádo tupých, často paranoidních hovad, kterým nemá moc cenu něco vysvětlovat,“ objevilo se k tomu například.

V diskusi pod Novotného sdílením se ale objevily roztodivné názory. „Ten rozhovor je samozřejmě obyčejná píčovina bez myšlenky,“ stěžoval si jeden z diskutujících. „Ano, pěkně od srdíčka,“ oceňovali jiní.

S Novotného slovy o jitrnicích si vyhrála jiná čtenářka, která Novotnému vzkázala, že je „jitrnice z Hradu kritizována jitrnicí z ulice“. S touto diskutující si to vyřídil Novotný osobně, když připsal glosu: „A na každou svini se vaří voda.“

Nechápu, kde se v českým národu berou takoví vymrdaní idioti, jako je tenhle pitomec .... a proč zrovna my, ve středu Evropy, musíme mít ve vládě víc kreténů, zaprodanejch zapšklejch křivejch sviní,“ divila se čtenářka jménem „Rumová víla“. „Landa mi osobně setne hlavu mečem rumová vílo,“ vysmál se jí Novotný. 

Podobné sklony naznačila jedna ze čtenářek, která si ke jménu přidala přezdívku „rebélie“: „Novotný, Novotný nepoučitelný. Ale přijde čas a ty a tvoje rodina v Řeporyjích budete první na ráně páč je dost lidí, kterým hýbáš žlučí,“ varovala.

Díky bohu za lidi co umí popsat podstatu článku v inteligentnějším projevu. Tenhle arogantní, sebestředný člověk u mě skončil v době, kdy napsal, že si to ty napadené ženy v Německu na Silvestra zasloužili, že se neměli odhalovat,“ psala jiná ze čtenářek. Té Novotný odpověděl: „Martino ženy zasloužily fakt s tvrdým.“

V komentářích se s odkazem na Novotného stranickou příslušnost objevily i názory jako: „Jo, ty vole... tohlecto je ta nová ODS... doufám, že blahem hýkají i na centrále...“

Následně se Novotný vyjádřil i k celkové skladbě ParlamentníchListů.cz v úterý, kdy text vyšel. „Kretén, mastná huba, jouda, obtěžující Arab (+ friends přiběhnuvší na pomoc), ubohej idiot, mongoloidi z venkova, lidská špína, pornoherec Janda,“ vypočítával s uznáním.

Následně pak ocitoval z facebookových komentářů, které mu po zveřejnění rozhovoru začaly chodit. „Jsi na seznamu“, „unést a zabít dítě,“ cituje. Pak prý zjistil, co je pisatel zač, a úplně se mu orosilo čelo.

Rozruch kolem rozhovoru vyvrcholil tím, že si Pavel Novotný, který je za ODS zastupitelem v Praze–Řeporyjích, založil na ParlamentníchListech.cz svůj vlastní profil. Čtenáři mu tedy mohou i touto cestou napsat.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…