Na ruské ambasádě slaví nejen Zeman, ale i Petr Nečas a Jana Nagyová Nečasová

09.05.2016 13:30

Slavnostní recepce u příležitosti 71. výročí konce druhé světové války se na ruské ambasádě v Praze účastní asi pět stovek hostů. Jsou mezi nimi také prezident Miloš Zeman, který přednesl projev, exprezident Václav Klaus či bývalí premiéři Jan Fischer a Petr Nečas. Informoval o tom server iDNES.cz.

Na ruské ambasádě slaví nejen Zeman, ale i Petr Nečas a Jana Nagyová Nečasová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Dalšími hosty jsou šéfové obou komor Parlamentu Milan Štěch a Jan Hamáček, dále exministr zahraničí Cyril Svoboda, bývalý ministr vnitra Martin Pecina, poslanci za ČSSD Jaroslav Foldyna, Jeroným Tejc, poslanec ANO Stanislav Berkovec či komunistka Marta Semelová.

Celý text je ZDE

Přišel i hudebník Felix Slováček. Expremiér Petr Nečas dorazil i s manželkou Janou. Prezident Zeman se loni ani předloni recepce neúčastnil. Před rokem byl český prezident v termínu oslav Dne vítězství v Moskvě, kde se konala na počest padlých velkolepá vojenská přehlídka.


 

reklama

autor: vam

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…