Naštvaná Černochová skoro sprostě nadávala. Blíží se vážný střet

01.12.2017 9:50

Armáda chce příští rok posílit vojenské mise v Afghánistánu a v Iráku o sto padesát vojáků. Nová menšinová vláda Andreje Babiše ale bude muset pro vyslání získat sto jedna poslanců a to bude problém.

Naštvaná Černochová skoro sprostě nadávala. Blíží se vážný střet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zástupci ANO na tiskové konferenci

ANO totiž nebude moci počítat s hlasy poslanců KSČM a SPD Tomia Okamury. Ti další mise České armády podpořit nehodlají. Vládě tak nezbyde nic jiného, než že bude muset požádat o podporu pravicové strany, ODS, KDU-ČSL a TOP 09, informoval o tom deník Právo.

Poslankyně ODS a předsedkyně sněmovního výboru pro obranu Jana Černochová zmínila, že je velmi zvědavá, s kým tedy hnutí ANO plánuje ve Sněmovně prohlasovávat vysílání našich vojáků do zahraničních operací. „Komunisti i SPD chtějí vystupovat z NATO a odmítají podporovat vysílání našich vojáků do zahraničí. Mají prý sedět na zadku doma, řekl teď Radim Fiala z SPD,“ poznamenala Černochová s tím, že to vypadá na první trhlinu jejich koalice a raději se zdrží vulgarismů.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…