Natočeno. Pavel Novotný se pohádal s občanem, který to vydal

24.07.2023 10:14 | Monitoring

Svými slovy „Češi by potřebovali válku. Vyhnat je v noci z baráku, zabít dítě, ženu, podříznout a zapálit barák“ starosta Pavel Novotný z ODS rozhodně upoutal pozornost. A to natolik, že ho s nimi někteří občané konfrontují na ulici. Jeden takový si na Novotného došlápl, když jel okolo na kole. Od Novotného se mu dostalo typických nadávek ve stylu „ty seš m*dka“ a slov o „zku*veném životě“. Dotyčný, ale kontroval, že mu „Babiš dal důchod jak sviňa“, takže je v pohodě. Pak Novotný odjel a vyjádřil se na twitteru, že nesnáší „bílou špínu“.

Natočeno. Pavel Novotný se pohádal s občanem, který to vydal
Foto: Repro Facebook
Popisek: Starosta Řeporyjí konfrontován nespokojeným občanem

Anketa

Vadí vám, když nemůžete za zboží nebo služby zaplatit kartou?

38%
62%
hlasovalo: 41188 lidí
Jak jsme již informovali, svými slovy, že je potřeba, aby na Čechy přišla válka, pobouřil starosta Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) dost lidí. Některé natolik, že ho s těmito slovy konfrontují i na ulici. „Hele, myslel si, že i já jsem ten šmejd, co mě chceš zabít?“ zavolal na něj nedávno jeden z odpůrců současné vlády, když Novotný projížděl okolo na kole.

Starosta se zeptal, jestli dotyčnému vadí, co je to válka, což potvrdil. „Ale ty urážíš lidi normálně,“ namítal, na což Novotný reagoval, že dotyčný je hlupák, který jeho výplod vůbec nepochopil. Na to nespokojený občan odvětil, že to naopak pochopil, ale přerušil tím Novotného, který začal: „Ani mě, ty m*dko, nenecháš domluvit.“ V podobném duchu se konverzace nesla i nadále. „Já jsem m*dka? Ty jseš m*dka,“ vrátil mu invektivu pán a dodal: „Po mně stříleli Ukrajinci, ty nevíš, co je to válka.“

„Ty nevíš, co je to válka. Vy Češi nevíte, co je to válka,“ vzkázal starosta a pán se ho zeptal, zda byl na vojně a sám si odpovědl, že nebyl. Novotný tuto linii raději nerozvíjel, jen začal prohlašovat: „Co ty víš o vojně?“ A začal s tím, že dotyčný má „zkurvený život, chlastá a neštěkne po něm ani pes“. „Ty jsi teda slušnej,“ bavil se dotyčný.

„A co ten váš Fiala, ten furt tě drží nad vodou nebo jak to je?“ ptal se na postavení Novotného v ODS. „Za tvůj posranej život nemůže Fiala, ty m*dko,“ dozvěděl se. „Ty máš všechny m*dky, ty jsi inteligence,“ komentoval muž Novotného výrazivo, zatímco starosta ho informoval, že pro něho je premiér „profesor Fiala“. „Pan profesor, jo?“ bavil se muž a ještě Novotného vyzýval, aby řekl něco „inteligentního“, když si celou věc natáčí.

„Tady se nebojovalo 200 let. Tady se nebojovalo ani ve druhý světový válce. Tady se nebojovalo dvě stě let, takže m*dky, jako jseš ty, tfuj,“ plivl Novotný po pánovi a dál pokračoval o tom, jak má dotyčný určitě „zku*vený život“ a že za to, jak dopadl, současná vláda nemůže. Muž mu vzkázal, že se má nechat vyšetřit. „Jak jsem dopad? Já jsem úplně v pohodě, mně dal Babiš důchod jako sviňa. Já se mám velice dobře,“ informoval Novotného. „Ale nemáš ochranu Fialy a Rakušana, m*dko,“ řekl ještě Novotný, než odjel na kole po chodníku pryč. „Jeď, vole, vem si multikáru a jeď,“ smál se mu ještě dotyčný.

Video si pak dotyčný dal na TikTok, kde vystupuje pod přezdívkou Kalarose22.

@kalarose22 #libtardi #řeporyjskeprase #dementnovotný #stop #uajezlo #vladazmaru #bezmozci #lháři ? původní zvuk - Kalarose22

Odtud ho Novotný vzal na twitter, kde si ještě přisadil: „Obtěžoval mě nedaleko bydliště nějaký důchodce-kverulant, tak jsme si popovídali. Asi jsem směrem k němu plivl, koluje to, tedy rovnou zveřejňuji. Nemrzí mě to. Nějaká bílá špína, nesnáším plebs. Mimochodem, k závěru, přijel jsem ze Stodůlek a odjel do nich. V Řeporyjích s rodinou dávno nežijeme.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Karel Šebesta

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Novotný, muž , který přinutil zabít , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseaspan , 24.07.2023 10:45:59
zpěvačku Bartošovou ( Na Bartošové budeme parazitovat, až ji zabijeme) patří mezi psychopaty. A vzhledem k tomu, že je politicky angažován, jsou jeho vulgarity tolerovány. Ale ať si nemyslí, že se neobjeví někdo, kdo si nebude brát servítky a pak to Novotnému spočítá i s úroky.

|  29 |  0

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…