Němcová? Lehce sofistikovanější verze hulváta Novotného, reaguje na senátorku Majerová

19.04.2022 15:02 | Ze sítí

Senátorka Miroslava Němcová (ODS) se během Velikonoc navezla do opozičních politiků, kteří kritizují vládu Petra Fialy za to, že upřednostňuje řešení problémů Ukrajinců před problémy občanů České republiky. Aby zdůraznila emoce, použila ke svému tweetu fotku vážně zraněného dítěte. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová chování senátorky přirovnala k jejímu spolustraníkovi, kontroverznímu starostovi Pavlovi Novotnému.

Němcová? Lehce sofistikovanější verze hulváta Novotného, reaguje na senátorku Majerová
Foto: Archiv Zuzany Majerové
Popisek: Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová

Senátorka Miroslava Němcová se snažila svým příspěvkem na sociálních sítích vzbudit co největší vlnu emocí. „Paní Majerová Zahradníková, pane Babiši a pane Okamuro. Moc mě trápí, že kvůli nám máte málo jídla a je vám zima. Vím, jaké to je. Dám si už větší pozor a snad vyrostu, abych vám to mohla splatit. Nezlobte se na nás, prosím,“ napsala senátorka Němcová. 
 
Jestliže bývalý premiér Andrej Babiš i předseda SPD Tomio Okamura zatím k tomuto výroku mlčí, své si k tomu řekla předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová. „Samozřejmě je mi strašně líto všech lidí a dětí postižených válkou a opakovaně jsem za Trikoloru řekla, že jim musíme pomoci. Naprosto však nechápu, jak je paní Němcová může zneužívat ke svému zviditelnění,“ napsala v úterý Majerová. 
 
 
„Je to naprostá nestoudnost a ztráta jakékoli soudnosti, když Miroslava „Jsem zděšena“ Němcová vkládá malému bezbrannému dítěti do úst své ubohosti. Ale vlastně mě to už ani nepřekvapuje. ODS nemá dno a paní Němcová je se svým ubohým repertoárem jen takovou lehce sofistikovanější verzí hulváta Novotného, řeporyjské vizitky ODS. Němcová jako Novotný, ve finále to vyjde nastejno,“ dodala předsedkyně Trikolory. Narážela tak na čtvrteční diskusní pořad na CNN Prima News, který se zvrhl v sérií urážek, kterým starosta Pavel Novotný častoval Majerovou. ParlamentníListy.cz o tom psali zde.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…