Německá férovka: Deset občanů na dvě slečny. Na multikulturní akci. Čtěte více

16.05.2016 12:36

Deník Berliner Zeitung informuje o dalším excesu ze strany přistěhovalců, který připomíná události ze silvestrovských oslav v Kolíně nad Rýnem. Tentokrát došlo k osahávání dívek v průběhu multikulturní akce v berlínské čtvrti Kreuzberg.

Německá férovka: Deset občanů na dvě slečny. Na multikulturní akci. Čtěte více
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Uprchlíci na cestě k tunelu pod kanálem La Manche

Podle fotografií uveřejněných na facebookovém profilu Karneval Der Kulturen bylo na akci velmi veselo a rodilí Němci si náramně rozuměli s návštěvníky tmavé pleti pocházejícími ze zemí třetího světa. Dvě mladé Němky ve věku sedmnáct a osmnáct let si však z návštěvy místo libých pocitů z „obohacení cizími kulturami“ odnesou spíš dlouhotrvající trauma. Obě dvě se totiž staly terčem sexuálně motivovaného útoku ze strany asi desetičlenné skupinky mužů tmavší pleti.

Podle výpovědi šokovaných dívek je pár minut před sedmou hodinou před jedním z hudebních pódií obklopila skupinka „exoticky vyhlížejících mladíků“ a začala je nemilosrdně osahávat a dotýkat se jich na všech částech těla. Několikrát se snažily ze sevření vymanit, ale pokaždé byly vráceny na místo a útočníci pokračovali ve svém odsouzeníhodném počínání. Vysvobodila je až všímavost sedmadvacetiletého účastníka akce, který vše natáčel na mobil a zavolal policii.

Celý text v němčině máte k dispozici ZDE.

Agresivní mladíci vše zpozorovali a snažili se jej od dalšího natáčení výhrůžkami odradit. Nakonec se ale přítomným podařilo přivolat policii, která zadržela tři útočníky. Dva z nich jsou tureckého původu a je jim čtrnáct a sedmnáct let. O národnostním původu třetího zatčeného agresora zatím policie neposkytla žádné informace. V každém případě byl u jednoho z nich objeven mobilní telefon, který společně se svými komplici odcizil napadené sedmnáctileté dívce.

Místní policie nyní vyšetřuje, jestli nebyly vystaveny sexuálnímu obtěžování i další účastnice této „multikulti“ akce. Vyšetřovatelé apelují na návštěvníky Karneval Der Kulturen, aby se neprodleně přihlásili na policejní stanici v Berlíně, pokud se stali přímo oběťmi řádění přistěhovaleckých výrostků či pokud mohou podat bližší svědectví o podobných činech. Události v Kreuzbergu nápadně připomínají hromadné sexuální obtěžování žen migranty v Kolíně nad Rýnem v průběhu silvestrovských oslav, za které doposud nebyl téměř nikdo obviněn.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…