No to je sranda. Tomio Okamura si nedal pozor. A jsou z toho hned dvě VIDEA

26.11.2018 9:10

Nešťastného přeřeku lídra SPD Tomia Okamury ve vysílání České televize si všímá facebooková skupina Diagnóza Tomio Okamura. A 168 hodin České televize se pak věnuje japonským nudlím.

No to je sranda. Tomio Okamura si nedal pozor. A jsou z toho hned dvě VIDEA
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

„Chceme vystřídat ten špatný program SPD. Zprofanované SPD, která propadla u voleb,“ nechal se slyšet Okamura. Následně se pak na upozornění moderátora opravil, že mu šlo o ČSSD.

Video najdete ZDE

Okamurovi se věnoval také pořad 168 hodin České televize. Konkrétně si všiml toho, jak si Okamura přihřál své japonské nudle. „Přišel se zjištěním, že mladý Babiš si je kupoval i u něj v krámě,“ poznamenala moderátorka Nora Fridrichová.

„Ona mi volala, totiž bývalá manželka, že když viděla tu kauzu Andreje Babiše mladšího a tu jeho fotku, řekla: ‚Počkejte, proč mi to něco říká? Protože já mám Japonku bývalou manželku, ona se v tom moc neorientuje. Tak se podívám do počítače do databáze a my ho tam máme. On k nám chodil pravidelně nakupovat, proto dostal slevovou kartičku. Vždycky se prý choval slušně. Vždy chodil v čepici a naposled tam byl už před 3 rokama, 2,5 – 3 roky. Chodil pravidelně a má rád ty japonský instantní nudle jako v kelímku, že měl prej hrozně rád. Takže my ho máme normálně v databázi. Takže miluje japonský jídla. Takže dobrý,“ vyprávěl Okamura.

„Doufejme, že policie tuhle stopu neopomene,“ zakončila ironicky Fridrichová.

Video najdete ZDE.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…