O svátcích vám dáme pokoj, slibují prezidentští kandidáti

22.12.2012 14:10

I prezidentští kandidáti chtějí strávit Vánoce v klidu. A to samé podle svých slov chtějí dopřát i svým potencionálním voličům. Během Vánoc tak všichni kandidáti přeruší svoji prezidentskou kampaň, aby se mohli věnovat svým rodinám.

O svátcích vám dáme pokoj, slibují prezidentští kandidáti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sousoší nad bránou Pražského hradu

"O svátcích se sejdeme i s našimi dalšími dětmi a jejich rodinami. Vzhledem k počtu našich dětí a vnoučat to bude velká akce," přiblížil své plány Jan Fischer. "Svátky budu trávit v Praze se svojí rodinou a budu se těšit na dlouhý spánek, dobré jídlo a na lásku svých blízkých," uvedl bývalý premiér a jeden z nejsilnějších kandidátů, Miloš Zeman. Místopředseda Senátu Přemysl Sobotka Vánoce oslaví na horách. " Vánoční svátky budu trávit se svojí manželkou Radkou na naší chalupě v Harrachově, už se tam moc těším. Přijedou nás možná navštívit vnoučata, chystají se k nám přátelé. Doufám, že podmínky na lyžování budou dobré," dodal.

Podle svých slov to byl také on, kdo slíbil, že kampaň o svátcíh přeruší: "Jako první jsem kdysi slíbil, že lidem pod vánoční stromeček nepolezu. To hodlám dodržet." Stejný názor zastává i nezávislá kandidátka Táňa Fischerová. "Jsou to svátky duchovní a rodinné a politika do nich nepatří. Kampaň v tu dobu přeruším, stejně nevedu klasickou kampaň," tvrdí. Profil iniciativy Vladimíra Franze, která je na facebookových stránkách, se pak podle dostupných informací odmlčí v neděli. Jediný, kdo kampaň zcelá nepřeruší, je Jan Fischer. "Zůstane jen pár reklamních nosičů, jejichž odstranění by bylo komplikované," vysvětluje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…