ODS opět zklamala zkušeného pravičáka Haase

05.07.2014 20:44

Bývalý poradce exprezidenta Václava Klause a expremiérů Mirka Topolánka a Jana Fischera Tomáš Haas na sociální síti Facebook ostře kritizuje ODS. Důvodem je její neustálá obsese europoslancem a šéfem Svobodných Petrem Machem.

ODS opět zklamala zkušeného pravičáka Haase
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

„Lidé z ODS již několik dní nedělají nic jiného, než rozebírají jediného poslance Svobodných a jeho počínání v prvních dnech v EP," všiml si Haas, v současnosti jeden z nejznámějších pravicových glosátorů.

„Jistě, najdou se takoví i mezi Svobodnými, ale to jsou většinou ti, o kterých už dávno mluvím jako o fanaticích, o 'pravicové inkvizici," napsal dále. Ze strany ODS to ale podle něj dělají lidé, od kterých by to nečekal. „A je to pro mě velkým zklamáním,“ poznamenává exporadce.

Mnohem raději by přitom prý slyšel, co si čeští europoslanci myslí např. o nátlaku EU na bojkot izraelského zboží z osad. ODS se však raději zabývá „zprávami o ničem".

Tomáš Haas patří k dlouhodobým kritikům ODS, zejména před sněmovními volbami.

Celé vyjádření Tomáše Haase

„Lidé z ODS již několik dní nedělají nic jiného, než rozebírají jediného poslance Svobodných a jeho počínání v prvních dnech v EP. Jistě, najdou se takoví i mezi Svobodnými, ale to jsou většinou ti, o kterých už dávno mluvím jako o fanaticích, o 'pravicové inkvizici'. Ale ze strany ODS totéž dělají lidé, od kterých bych to nečekal, a je to pro mě velkým zklamáním. Já nechci informace o Petrovi Machovi, já chci vědět například, co si mí poslanci v EP myslí o posledních aktivitách EU, například o nátlaku EU na bojkot izraelského zboží z osad. Proč se mí poslanci za každou cenu vyhýbají tématům, která nás zajímají, a zásobují nás zprávami o ničem?“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…