ODS rozjíždí novou reklamu. Pěkně ostrou

27.05.2013 14:11

Občanská demokratická strana zveřejnila na svém facebookovém profilu reklamy propagující úspěchy, kterých se podařilo dosáhnout. ODS v nich poukazuje především na to, že brání a pomáhá podnikatelům v Česku.

ODS rozjíždí novou reklamu. Pěkně ostrou
Foto: Facebook.com
Popisek: Plakát ODS

Na obrázku s názvem „ODS pro podnikatele“ a podtitulem „ODS brání podnikatele“ se strana vymezuje vůči ostatním stranám.

Zabránili jsme snížení výdajových paušálů a skokovému růstu cen eletřiny

Občanští demokraté připomněli, že zabránili tomu, aby TOP 09 snížila živnostníkům výdajové paušály. ODS zde symbolizuje modrý panáček, který svými „modrými“ myšlenkami mnohonásobně převyšuje bílého panáčka TOP 09.

V další části ODS uvádí, že zabránila Věcem veřejným zvýšit firemní daně o 2 procentní body. ODS v tomto případě vyhazuje pomyslná dvě procenta do koše.

Strana premiéra Petra Nečase (ODS) ale napravovala i chyby opoziční ČSSD. „Zabránili jsme, aby solární zákon ČSSD skokově navýšil ceny elektrické energie,“ připomněla ODS a skokovému navyšování řekla razantní „STOP“.

Ještě jsem neměl dovolenou a podle ČSSD jsem parazit?

ODS také slibuje, že zabrání všem negativním daňovým změnám do konce volebního období.

Na další fotografii na svém profilu si ODS znovu rýpá do ČSSD a výroku jejího stínového ministra financí Jana Mládka, který považuje živnostníky za parazity. Vinař Tomáš Fiala se ptá: „3 roky jsem neměl dovolenou a podle ČSSD jsem parazit?“.  Na další fotografii, která již po Praze visí i jako venkovní billboard, je též Mládek, kterému reklamní mágové ODS vložili do úst parafrázi výroku z filmu Pelíšky "Dávám živnostníkovi rok, maximálně dva".

 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…