Okamura: Je evidentní, že Francie je napadena islámem a je pod útokem muslimských imigrantů

02.11.2020 12:12

„Jen necelá polovina Francouzů v novém průzkumu agentury Ifop po vraždě učitele Samuela Patyho muslimským azylantem věří sluníčkářskému prezidentovi Emmanuelu Macronovi, že zatočí s terorismem tak, jak slibuje. Celých 87 procent oslovených se obává, že jsou sekulární základy republiky v nebezpečí. A téměř osm desetin oslovených míní, že radikální islamismus vyhlásil Francii válku. Situace ve Francii je možná ale už tak daleko, že s nenávistným islámem nebude moci už nic dělat,“ napsal předseda SPD na svůj profil na facebooku.

Okamura: Je evidentní, že Francie je napadena islámem a je pod útokem muslimských imigrantů
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Tomio Okamura

„Boj s islámským „separatismem“ už před vraždou učitele Samuela Patyho vyhlásil prezident Emmanuel Macron. Z průzkumu ovšem podle listu Le Point vyplynulo, že pouhých 40 procent oslovených Francouzů prezidentovu slibu důvěřuje. Macron muslimy dlouhodobě podporoval a podporoval imigraci. Teď už mu očividně teče do bot, protože vidí, že Francouzi toho mají dost. Není divu, že mu nevěří,“ popisuje Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


Okamura na svém facebooku také sdílel postřehy učitelky Annie pro franocouzský týdeník Le Figaro, která se bojí svých muslimských žáků. „Možná jsem zbabělá, ale karikatury Mohameda jsem ve třídě nikdy neukázala ze strachu, že ublížím některým žákům. Asi by to nepochopili vzhledem k tomu, jak jim doma vymývají mozek. Opakují mi věci, které se naučili nazpaměť,“ uvedla učitelka Annie, jež učí dějepis a zeměpis.

Dále vzpomíná, jak se na zdech školy po útocích z 11. září 2001 objevovaly nápisy „brzy i u nás“ a jak při minutě ticha mnohé děti tleskaly. Profesorka literatury Lise pak líčí svou zkušenost ze střední školy ve městě Les Ulis, která nemá právě dobrou pověst. Říká, že už na první pohled pozná, jestli malý Oussama pochází z rodiny radikálních muslimů, nebo ne. „Je to již několik let, co už nemluvím o koránu se studenty šestého ročníku, i když je to v osnovách,“ vysvětluje Jeanne, učitelka francouzštiny na střední škole v Yvelines. "Pracuji v oblasti, kde mají studenti fundamentalistické náboženské vzdělání, imám z jejich sousedství je velmi virulentní," popisuje dále.

„Když jsem odučila svůj kurz, který však nebyl příliš zevrubný, mnoho mých žáků zareagovalo rázně. Řekli, že se mýlím, že korán má vždy pravdu a že je nad trestním právem i vědeckými texty. Cítila jsem, že jsem na tenkém ledě. Navíc jsem žena, blondýnka, dali mi pocítit, že představuji tak trochu ďábla,“ pokračuje. "Tím, že nezařadím tento kurz, se zbavím spousty problémů," dodala.

Anketa

Kdo nakonec urve vítězství v amerických prezidentských volbách?

13%
hlasovalo: 4499 lidí
Další učitel popisuje, jak žák, v pro něj nesouhlasné názorové pozici, nahlas vykřikl „Alláh Akbar“. Vedení školy učitele však odrazuje od toho, aby si stěžoval rodičům. "Vždy se od nás žádá, abychom nedělali vlny, bez ohledu na situaci. To nám brání upozornit na chování, které může být závažné,“ komentuje.

Další učitel z Nîmes popisuje psychický stav, ve kterém učí. "Věnuji pozornost každé větě, každému slovu. Zde, v závislosti na tom, jak formulujete větu, na vás může vystartovat celá třída a také rodiče. Totéž platí pro islám. Jakmile o tom začnete mluvit, atmosféra okamžitě zhoustne.“

„Deník Le Figaro s odvoláním na nedávný průzkum veřejného mínění uvádí, že 75procent mladých muslimských respondentů ve Francii připustilo, že své náboženství islám postavili nad republiku, a téměř polovina považuje hodnoty francouzské společnosti za neslučitelné s muslimskou vírou. Nesmíme dopadnout stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa! Víme, že nedávno dav zhruba čtyřiceti ozbrojených lidí napadl policejní služebnu na pařížském předměstí Champigny-sur-Marne, už potřetí za poslední dva roky. Na budovu stříleli minometem, vzduchem létala pyrotechnika a dav se s použitím kovových tyčí snažil dostat dovnitř. Obávám se, zda již není v západní Evropě pozdě a zda již míra imigrantů a jejich porodnost nepřekročily stav, kdy už západní Evropu nepůjde zachránit. Musíme bránit naši vlast, abychom nedopadli stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa, kde vládne teror a kriminalita imigrantů,“ uzavřel Okamura.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…