Okamura: Pověsit a postřílet politiky nemůžeme

21.09.2012 11:14

Podnikatel Tomio Okamura ve čtvrtek v Havířově svou přítomností na předvolebním mítingu podpořil kandidaturu známé novinářky Jany Lorencové do Senátu. Sám také vystoupil s projevem, ve kterém mimo jiné zaznělo, že řešením současné politické situace by mohla být defenestrace.

Okamura: Pověsit a postřílet politiky nemůžeme
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Volební vůz Tomia Okamury

"Naše děti půjdou do důchodu až v sedmdesáti letech, jsme proto jednou ze zemí s nejvyšším věkem pro odchod do důchodu, máme deváté nejvyšší daně v Evropské unii, z čehož logicky plyne, že bychom měli být jedna z nejbohatších zemí v Evropě, ne-li na světě, takže kde ty peníze jsou?" ptá se podnikatel.

Reportáž z volebního mítinku Okamury a Jany Lorencové ZDE

A pokračoval dál. Podle Okamury je jedno, jestli vláda v České republice je pravicová nebo levicová. „Postupně se všechno rozkradlo a země, která byla ještě v roce 1990 dárcem rozvojové pomoci, tak dneska už nemáme ani co dávat, ani co prodávat," říká podnikatel.

Okamura nevylučuje prezidentskou kandidaturu

A řešení? "Politiky postřílet, defenestrovat nebo oběsit, to nejsou reálné scénáře. Jedinou změnou je ty, se kterými jsme nespokojeni, vytlačit ve volbách," dodal kandidát do Senátu za Zlínský kraj.

Okamura připustil, že pokud získá dostatečnou podporu a uspěje ve volbách do Senátu, nevylučuje, že se bude ucházet i o post prezidenta republiky.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…