Okamura je prasák týdne, vypálil Jaroslav Kmenta

24.02.2019 16:15

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura před pár dny vystartoval na redaktorku Respektu Ivanu Svobodovou. Ta se o svou zkušenost podělila. A Jaroslava Kmentu zvedla Okamurova slova ze židle.

Okamura je prasák týdne, vypálil Jaroslav Kmenta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Kmenta, český investigativní novinář

Investigativní novinář časopisu Reportér Jaroslav Kmenta nešetřil ostrými slovy na adresu předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury. „Se omlouvám, ale tohle se nedá. Musím to říct: Okamura je prasák týdne. To je hulvát, to svět neviděl,“ vypálil na sociální síti Twitter Kmenta. A složil poklonu Ivaně Svobodové z Respektu.

Co přesně ho k tomu vedlo? Okamura sdělil novinářce časopisu Respekt, že je mu z ní na zvracení a udělala by dobře, kdyby se každé ráno vyzvracela. „Z vás je mi na zvracení, vy jedna zoufalkyně, vy se vždycky doma ráno vyzvracejte a možná najdete nějakýho pořádnýho chlapa,“ prohlásil Okamura.

Vyprovokovala ho snad nějak? Časopis tvrdí, že dáma položila politikovi prostou otázku, zda se ho může na něco zeptat.

Okamura používal ostrá slova vůči novinářům opakovaně. Nejednou udeřil na pořad 168 hodin České televize nebo na server Seznam zprávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…