Okamura spustil v rádiu: Vláda jde proti vlastním lidem. Tohle je šílený

18.04.2016 18:33

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura usedl do křesla pro hosta v pondělní Kauze dne na Rádiu Impuls a spustil pořádnou kanonádu. Vláda prý jde proti vlastním lidem a největší vládní strana – ČSSD – se chová šíleně.

Okamura spustil v rádiu: Vláda jde proti vlastním lidem. Tohle je šílený
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Vždyť vidíte, že vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL  jedná proti vůli českých občanů, když se snaží umístit 3 091 uprchlíků na území České republiky. Toto vláda schválila naprosto servilně Evropské unii, a to jako jediná země ve střední Evropě... A jestli si vzpomenete, tak já jsem byl jediným politikem, který už dlouho varoval před uprchlickou krizí,“ doplnil.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Ve vládě by podle jeho názoru měli sedět odborníci. Tito odborníci by se pak nebáli přijímat odpovědnost za různá rozhodnutí, neodsouhlasili by předražené zakázky. Dnes se politici nemusejí trápit osobní trestní a hmotnou odpovědností a podle Okamury to pak v Česku vypadá, jak to vypadá. Aby se to změnilo, je třeba spojit síly s lidmi, kteří smýšlejí podobně, např. se Zemanovci z SPO Jana Veleby.

Odmítá, že by se netěšil důvěře občanů. „Podvodníky z průzkumných agentur já znám dobře,“ udeřil. Ve skutečnosti je to tak, že je pátým nejoblíbenějším politikem v zemi. Dovolával se tady dalšího průzkumu.

Pár slov pronesl i k případu přejmenování České republiky na Czechii. Je vidět, že Českou republiku řídí neuvěřitelní diletanti. Nesmíme totiž zapomínat na miliardy, které byly vydány na propagaci značky Czech Republic.

Nakonec se vyjádřil k neochotě ČSSD zaplatit dluh advokátovi Zdeňku Altnerovi. To je šílené, premiér by přece měl jít příkladem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

14:05 „EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

„Migrační solidarita je falešná a ďábelská hodnota,“ vzkázal právník Robert Kotzian ministru vnitra …