Okamura v ráži: Nebudeme se klanět pedofilním maniakům. Děkuji TV Prima

05.06.2016 16:23

Předseda strany Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura se pro server ParlamentníListy.cz vyjádřil k nedávno zveřejněné interní nahrávce z porady redaktorů TV Prima, kde šéfredaktorka zpravodajství Jitka Obzinová a místopředseda představenstva Luboš Jetmar instruují redaktory, jak informovat o uprchlické krizi.

Okamura v ráži: Nebudeme se klanět pedofilním maniakům. Děkuji TV Prima
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Podle této nahrávky je patrné, že redaktoři mají tvrdit, že uprchlická krize je hrozba a že si zde muslimští imigranti prosadí pravidla neslučitelná s demokracií a lidskými právy. 

„Děkuji vedení TV Prima za realistický a pravdivý pohled na situaci. A pokud zpravodajství alespoň jediné televize začne mluvit pravdu a bude mluvit o všech důsledcích, které muslimská invaze a kolonizace Evropy přináší, tak je to dobrá zpráva,“ podotýká k tomu Okamura. Dále uvádí, že nechce, aby naše dcery byly bezprávné otrokyně. „Nechceme je kamenovat, nechceme se v mešitě klanět pedofilním maniakům. Ať si každý ponechá své domovy v Africe a v Arábii a své islámské tradice ať nám netahá k nám do České republiky,“ dodal.

Původní text ZDE.

Podle něj islám není slučitelný se svobodou a demokracií. „Buď tady bude svoboda a demokracie, nebo islám. Jedno, nebo druhé. Není nic mezi tím. A já jednoznačně prosazuji svobodu s demokracii,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…