Pane Zuckerbergu, tohle jste fakt posral. Ivan Langer napsal šéfovi Facebooku a přátelské to rozhodně nebylo

13.01.2016 8:52

Ženy jsou lokomotivami dějin, píše na svém facebookovém profilu exministr vnitra Ivan Langer (ODS) v rámci svých Událostí, komentářů.

Pane Zuckerbergu, tohle jste fakt posral. Ivan Langer napsal šéfovi Facebooku a přátelské to rozhodně nebylo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Langer

„Nebýt tragických silvestrovských událostí nejenom v Německu, jsme i nadále drceni v ‚eurocorrectness brainwashing mincer‘,“ poznamenává Langer s tím, že jsou to opět ženy, které hýbou dějinami. „Mlčící média se omlouvají za zamlčování, nadšení hostitelé chtějí vyhošťovat, poslušní přitakávači žádají diskusi, neposlušní poldové odhalují fakta a teoretičtí teoretici připouštějí reálnou realitu,“ poznamenává Langer. 

„Federica Mogherini sice (kromě Luboše Zaorálka) nadále objímá Jásira Arafata a děkuje České republice za její realistický přístup k ‚migraci‘,“ konstatuje s dovětkem, že naštěstí není každá žena lokomotivou dějin.

Langer se na svém facebookovém profilu rozlítil také na zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga za jeho zrušení profilu skupiny Islám v České republice nechceme. „Je pro vás svoboda slova jen investičním nástrojem? Je pro vás svoboda projevu jen finančním výdělkem?“ ptá se Zuckerberga. Jak je vidno, politická korektnost sice postupně mizí, Facebook za ni však pořád bojuje. „Pane Zuckerbergu, dovolte mi připomenout: Svoboda slova a projevu, kterým jste dal větší sílu, není vaše! Svoboda slova a projevu je silnější než váš Facebook! Pane Zuckerbergu, dovolte mi Vás poučit: Můžete bránit někomu mluvit, ale nezabráníte mu tím myslet! Můžete bránit někomu psát, ale nezabráníte mu tím konat!“ uzavřel Langer s tím, že toto fakt Zuckerberg posral.

Celé znění Langerových příspěvků na Facebooku:

IUK: "Ženy jsou lokomotivami dějin"

Nebýt tragických silvestrovských událostí (nejenom) v Německu, jsme i nadále drceni v "eurocorrectness brainwashing mincer".

Jsou to opět ženy, které hýbou dějinami:
1. Mlčící média se omlouvají za zamlčování.
2. Nadšení hostitelé chtějí vyhošťovat.
3. Poslušní přitakávači žádají diskusi.
4. Neposlušní poldové odhalují fakta.
5. Teoretičtí teoretici připouštějí reálnou realitu.

Federica Megherini sice (kromě Luboše Zaorálka) nadále objímá Jasira Arafata a děkuje České republice za její realistický přístup k "migraci".

Naštěstí není každá žena lokomotivou dějin...

Poznámka redakce IUK:

"Já jsem velký skeptik vůči integračnímu potenciálu drtivé většiny lidí, kteří přicházejí právě z toho geoprostoru, z kterého přicházejí, protože základ integrace je tolerantnost vůči svému okolí a okolí vůči mně. A tolerance vychází mimo jiné také z náboženské tolerance. My jsme schopni žít v liberálně demokratické společnosti mimo jiné proto, že ať jsme římský, řecký katolík, ať jsme evangelík, buddhista, hinduista nebo nevěřící, máme všichni stejná práva a neupíráme nikomu jeho právo věřit či nevěřit. Ti, kteří přicházejí a jsou vyznavači islámu, tento elementární předpoklad tolerance v sobě nemají. A protože jsem muž, který miluje svoji ženu a ví, že skutečnými lokomotivami dějin byly ženy a ne revoluce, jak pravil Vladimír Iljič Lenin, tak pokud nezmění svůj náhled na ženy, pokud jim nepřiznají všeobecné rovné volební právo, dokud je nebudou respektovat jako plnohodnotné občany a součást společnosti, je v kombinaci s tou náboženskou intolerancí integrace prakticky vyloučena."

(rozhovor pro www.parlamentnilisty.cz 15.10. 2015)

---

Pane Zuckerbergu, dovolte mi položit otázku:

Je pro vás svoboda slova jen investičním nástrojem? 
Je pro vás svoboda projevu jen finančním výdělkem?

Pane Zuckerbergu, dovolte mi požádat o vysvětlení:

Tvoříte "nový řád" podle "osvědčených" pravidel?
Tvoříte "nového člověka" podle "vlastních" pravidel?

Pane Zuckerbergu, dovolte mi připomenout
Svoboda slova a projevu, kterým jste dal větší sílu, není vaše! 
Svoboda slova a projevu je silnější než váš Facebook!

Pane Zuckerbergu, dovolte mi Vás poučit:

Můžete bránit někomu mluvit, ale nezabráníte mu tím myslet!
Můžete bránit někomu psát, ale nezabráníte mu tím konat!

Pane Zuckerbergu:

Nobody's perfect, ale tohle jste fakt posral!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…