ParlamentníListy.cz se distancují od Milana Rokytky. S naší redakcí nemá a neměl nic společného. Proti těmto lžím se budeme bránit právní cestou

30.01.2018 16:44

ParlamentníListy.cz se důrazně ohrazují proti lživým tvrzením některých médií, že pro nás aktér sobotního sporu v pražském Top Hotelu Milan Rokytka pracuje či pracoval. Není to pravda. ParlamentníListy.cz budou tato nařčení řešit právní cestou.

ParlamentníListy.cz se distancují od Milana Rokytky. S naší redakcí nemá a neměl nic společného. Proti těmto lžím se budeme bránit právní cestou
Foto: nat
Popisek: Logo serveru ParlamentníListy.cz

Některá média či televizní pořady jako Newsroom ČT24, úterní Lidové noviny nebo server Forum24.cz dezinformovaly veřejnost tvrzením, že Milan Rokytka, který v opilosti zkolaboval v sobotu v pražském Top Hotelu, na základě čehož se následně strhla pěstní bitka, je novinář ParlamentníchListů.cz.

Jednoznačně uvádíme, že Rokytka nikdy nebyl členem naší redakce a nikdy pro nás nepsal ani jako externista. Výroky typu „publicista z Parlamentních listů“, které zazněly třeba ve zmíněném pořadu veřejnoprávní televize, jsou lživé.

Žádná média se neobtěžovala naši redakci kontaktovat s dotazem, zda to je, či není pravda, a rovnou tento nesmysl zveřejnila. Vydavatel ParlamentníchListů.cz, společnost OUR MEDIA a.s., se proti těmto lživým tvrzením bude bránit soudní cestou.

„Milan Rokytka nikdy nebyl redaktorem ParlamentníchListů.cz, nikdy neměl s redakcí ParlamentníchListů.cz smlouvu či jiné závazky, nikdy nebyl využíván jako externista a veškerá takováto označení budou řešena právně a budeme za tyto lži požadovat nejen nápravu, ale také omluvu,“ sdělil ředitel společnosti OUR MEDIA a.s. Jan Holoubek.

Totéž platí o dalších aktérech sobotního incidentu, které se s redakcí ParlamentníchListů.cz některá média snažila též spojovat.

Pokud má někdo z nich na našem serveru založen profil jako tisíce dalších občanů nebo politiků, spravuje si ho sám a jde de facto o blog, na jehož obsah redakce nemá žádný vliv. Stejně tak jako v případě blogů na jiných zpravodajských serverech.

Nikoho nekádrujeme, ani necenzurujeme, pokud příspěvky na svém profilu či sekci Názory neporušuje platné zákony České republiky. Odmítáme ale, aby byl takový člověk označován, že je „z ParlamentníchListů.cz“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…