Pavel Novotný: Přeji si, aby Zeman umřel. Ty jdi do prdele chudáku, koště

16.07.2019 9:51

Uznávat nepřítele se nevyplácí. Přesvědčil se o tom starosta Řeporyjí Pavel Novotný, když si dal na svůj twitter přátelské foto s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem. Objevila se nařčení, že je Novotný zaprodanec. Na hrubý pytel použil starosta Řeporyjí hrubou záplatu. A v mezičase si stihl přát, aby prezident Zeman zemřel, nebo připustit, že Joseph Goebbels mohl být „milý a zábavný týpek“.

Pavel Novotný: Přeji si, aby Zeman umřel. Ty jdi do prdele chudáku, koště
Foto: Repro Twitter
Popisek: Starosta Řeporyjí Pavel Novotný a prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček

Starosta Řeporyjí na svůj twitter umístil fotografii s Jiřím Ovčáčkem s tímto zněním: „Ať je to, jak chce, vždycky ho rád vidím a vždycky si pěkně popovídáme o Řeporyjích. On je zná a je to téma ideální ke konverzaci.“

 

Anketa

Dali byste dětem stávkujícím proti klimatu „přes držku“, jak proponuje předseda Svazu průmyslu a dopravy Jaroslav Hanák?

95%
5%
hlasovalo: 12102 lidí
Na rozdíl od komunálního politika ODS však osazenstvo Twitteru Ovčáčkovu osobu nedokázalo vydýchat. „Jako provokace dobré, jinak nic moc. Máte na víc!“ tvrdil Ondřej Šmíd, na což mu Novotný odvětil: „Nerozumím. Není to poprvé. Já se s Jirkou znám, ty pitomče, a přestaň mi psát, máte na víc. Tohle není provokace. Ostatně Jirka to má na Twitteru také. Prostě schůzka, ty máte na víc.“

 

Další uživatelka uznávala možnost, že je Jiří Ovčáček milý a zná Řeporyje. „Ale vystupuje jako kretén a ten status už mu nikdo neodpáře,“ namítala. „Hele, já ti jen sděluji svoje pocity, soukromé. Znám ho prostě z civilu a znám ho takto, smí se to, jo?“ odpovídal dopáleně Novotný.

Spokojený Pú připodobnil situaci s Ovčáčkem k marketingovému expertovi ANO Marku Prchalovi. „Mára je ale fakt chytrej,“ dodala HolkazPrahy s tím, že by ho s Jiřím Ovčáčkem nikdy nesrovnávala. Pavel Novotný kompromisně tvrdil, že Marek Prchal je „strašně chytrej“, zatímco Jiří Ovčáček jen „normálně chytrej“.

Objevil se také názor, že Novotný je „totální zaprodanec“, na který starosta odvětil: „Ty jdi do prdele, chudáku. Já Jirkovi naložil v televizi tuhle, jen se podívej. No a co, že se známe, mě nikdo nezaplatil, ty koště.“

 

To, že Novotný Ovčáčka do jisté míry bránil, připodobnil další diskutující k jinému známému propagandistovi: „Nevím, třeba byl Joseph Goebbels milý a zábavný týpek, takhle v soukromí.“ „Myslím, že mohl být,“ souhlasil starosta Řeporyjí.

 

Michaela Kubínová si pak stěžovala, že jí Novotný neodpověděl na otázku, a znovu se ptala, zda starosta Řeporyjí uznává, že Ovčáček šíří dezinformace. „Zločin. Naprostý zločin. A přeji si, aby pan prezident umřel,“ okomentoval Ovčáčkovu mediální činnost Novotný.

 

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…