Pavel je dobrej! A pak Čvančarová ještě přidala

23.01.2023 11:36 | Ze sítí

Koncert Společně pro Pavla, který se odehrál v neděli večer v pražském Lucerna Music Baru byl nabitý účinkujícími a hosty, kteří cítili potřebu vyjádřit podporu generálovi Pavlovi v boji o prezidentský úřad. „Já jsem vám přišla říct, že generál Petr Pavel je dobrej chlap,“ uvedla třeba Jitka Čvančarová, která dokonce přísahala na svůj holý pupek. Předtím ještě stihla ujistit, že je poctivec, až blbec, který si vše ověřuje.

Pavel je dobrej! A pak Čvančarová ještě přidala
Foto: FCB
Popisek: Jitka Čvančarová agituje za Petra Pavla

„Toho člověka je snadný podporovat, zachránil lidský životy, sluší mu ta uniforma, když je na mezinárodní scéně a současně mu sluší i ta flanelka, když je na zahradě. On je takovej autentickej, je to dobrý...“ řekl Horáček na pódiu s tím, že od Pavla očekává, že bude něco dělat a prvním úkolem je uklidit a zbavit se těch vykuků s bezpečnostním rizikem a dávat vyznamenání těm, kteří si to opravdu zaslouží.

„Ale to je jen na Hradě,“ dodal známý textař. Podle něj je potřeba uklidit i ve společnosti. Mluvil o vulgaritě, nečestnosti a zášti.

„A protože je to generál, bude to generální úklid.“

„Já jsem přišla říct něco o panu generálovi. Pozoruji ho delší dobu,“ řekla na úvod svého vystoupení herečka Jitka Čvančarová s tím, že s Petrem Pavlem vedla různé debaty.

„Já jsem takovej poctivec, až blbec a než něco řeknu nahlas, tak si to ověřuju,“ ujistila přítomné a pokračovala:

„Já jsem vám přišla říct, že generál Petr Pavel je dobrej chlap,“ na to Jitka Čvančarová zvedla levou ruku a přísahala na svůj holý pupek.

„Všichni si uvědomujeme, že tady nejde jen o prezidentskou volbu, ale o demokracii.“

 „Jsem ráda, že se scházíme společně v dobru, protože to dobro upevňuje mnohem hloubš a pevněji, než ta tma. Zůstaňme ve světle, nenechme se vtáhnout do negace. I když mluvíme s lidma, kteří mají jiný názor, nenechme se vtáhnout do útočnosti,“ svěřila se herečka s tím, že jí lidé nadávají každý den.

Na pódium se dostal v rámci koncertu také Václav Marhoul, režisér, scenárista, ale také fanoušek vojenské techniky a major v záloze. Podle jeho názoru nejde nyní jen o prezidentské volby, ale dokonce o referendum.

„Přináší mi to naději, že panu generálovi budu konečně moci přestat říkat pane generále a budu mu říkat pane prezidente,“ řekl k publiku, které ho, stejně jako všechny řečníky odměnilo potleskem.

To už byla na pódiu jedna z kapel, které byly uvedeny jako pořadatelé koncertu, kapela Už jsme doma.

„Jsme moc rádi, že jsme mohli přispět k té snaze dostat Petra Pavla na Hrad,“ podělil se o své pocity její frontman a pokračoval.

„Já bych byl moc rád, kdyby z toho Hradu v budoucnosti, doufám velmi blízké, se už přestal linout ten sliz a bezcharakternost a linuly se tam odsud jen příjemné věci, jako je pravdomluvnost, čestnost a radost.“

Dodejme, že koncert trval téměř pět hodin a vystřídalo se na něm mnoho umělců, hudebníků, politiků a sportovců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ten lidský Bůček, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepoky1 , 23.01.2023 12:29:25
chválí Rozvědčíka ! Hnus chválí hnus !

|  5 |  0

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…