Pekarová ze Svazu mládeže, Babiš vytuhne. Klaus ml. nikoho neušetřil

23.09.2021 9:17 | Ze sítí

Jak známo, zakladatel hnutí Trikolora Václav Klaus mladší z pozice lídra odstoupil a v těchto parlamentních volbách nebude kandidovat. Nyní ovšem natočil video, ve kterém formaci Trikolora Svobodní Soukromníci podporuje a jeho hlas má jistý. Ostatní strany totiž prý nenabízejí řešení nejpalčivějších problémů. Babiš podle něho vždy uhne a schválí zákony z Bruselu, Markéta Pekarová Adamová není u Pirátů jen náhodou a Tomio Okamura chce dle Klause zůstat v opozici a bojí se, že by měl 15 %.

Pekarová ze Svazu mládeže, Babiš vytuhne. Klaus ml. nikoho neušetřil
Foto: Repro Facebook
Popisek: Václav Klaus mladší vysvětluje, proč bude volit TSS

Anketa

Vadí vám, že se premiér Babiš ,,kamarádí" s Viktorem Orbánem?

7%
85%
hlasovalo: 36554 lidí
Václav Klaus mladší zmínil průzkumy, které dávají TSS šanci se dostat do Sněmovny, i když ji stále vedou jako uskupení, které má méně než nutných 5 %. Naděje podle něho tedy je. „Ale já tohle vůbec neřeším, protože žádná z těch čtyř stran, které mají jistotu, že se do Parlamentu dostanou, nenabízí řešení pro tuto zemi, vůbec se o to ani nepokouší,“ argumentoval poslanec.

Ostatní strany prý nenabízí nic pro lidi, kteří si myslí, že bohatství vzniká z práce, energetika a automobilismus se mají řídit podle fyziky a ekonomie, ne ideologie, a o Česku mají rozhodovat Češi místo bruselských úředníků, aktivistů a velkých korporací.

Doplnil, že se nejedná o „agitku proti Pirátům“, byť jsou mu pravděpodobně nejvíce názorově vzdáleni. „Ale když si vezmete soudružku Pekarovou, tak jak se od nich liší? No nijak, ta jen shodou okolností v té jejich partaji není a já tyhle typy pamatuji zamlada ze Svazu mládeže,“ rýpl si do šéfky jedné koaliční strany SPOLU. U Petra Fialy zase poznamenal, že říká, že jeho první volba jsou Piráti.

Babišovo ANO označil za „udržovací a marketingovou“ stranu. „Nakonec vždycky vytuhne a ustoupí, hlasuje pro ty levicové, neomarxistické, probruselské zákony. Babiš opravdu není Orbán,“ prohlásil. Jako poslední jistou stranu v Parlamentu vidí SPD. Kde ovšem nevěří Tomio Okamurovi a pokládá celé SPD za podnikatelský projekt. „Myslím, že se děsí, kdyby měli 15 %, že by museli vládnout,“ míní.

Dle Václava Klause mladšího volby nedopadnou dobře a žádná strana nenabízí řešení těch nejvážnějších problémů, Trikolora Svobodní a Soukromníci se o to alespoň snaží. „Pro mě je to jasná volba,“ zhodnotil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…