Petici za Havlovo letiště podepisují i mrtví, stojí na Fragmentech

28.01.2012 14:24

Na petici za přejmenování Letiště Praha na Letiště Václava Havla se prý objevily i falešné podpisy. Napsal to záhadný český emigrant Ross Hedvicek, jehož slova citovala revue Fragmenty, sympatizující s prezidentem Klausem.

Petici za Havlovo letiště podepisují i mrtví, stojí na Fragmentech
Foto: rep
Popisek: Letiště Václava Havla

Hedvicek, který tvrdí, že žije na Floridě a je znám nelichotivými blogy o České republice, tvrdí, že obdržel email s potvrzením o podepsání petice, za kterou stojí režisér Fero Fenič. On ale prý nic nepodepsal. „Problém je v tom, že jsem nic nepodepsal - je to jen hahaha legrace českých primitivů. Jsem tam uveden coby "traktorista a spisovatel" (hahaha, česká legrace), bydlištěm Kojetín (hahaha, česká legrace), kde zajisté nebydlím a jsem tam coby Rostislav (hahaha, česká legrace), zatímco mé legální jméno je Ross, nikoliv Rostislav,“ uvedl Hedvicek.

Podepíše vás kterýkoli kokot

Podle Hedvicka je v podstatě nemožné se z toho seznamu vymazat a nelze nijak dokázat, že jste se nezapsal vy sám. „Může vás tam zapsat každý český kokot,“ tvrdí Hedvicek. „Finální otázkou je, jak moc je ta idiotská komunistická petice LEGITIMNÍ? Kolik je pravých podpisů a kolik je falešných? Podle mne je to asi tak legitimní jako volby za Husáka,“ dodává emigrant, který kritizuje Česko za zákaz KSČM a tvrdě se pouští do Václava Havla i současného prezidenta Václava Klause.

Čtenář Fragmentů Miloš Nedvěd totiž tvrdí, že petici měli podepsat oba rodiče jeho přítele, kteří však zemřeli v roce 1985. Existuje také petice proti přejmenování letiště.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

18:04 860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

Česko stojí před otázkou, zdali následovat některé evropské země a vyslyšet volání Kyjeva o pomoc s …