Plesl: Je Kalousek tak tupej, nebo vylitej? Je sranda ho sledovat

13.02.2019 11:42

Miroslava Kalouska jsou v posledních dnech plná média. Proto můžeme očekávat další nárůst popularity Andreje Babiše. Podle šéfredaktora MF DNES je opoziční předák tím spolehlivě nejúspěšnějším Babišovým propagandistou.

Plesl: Je Kalousek tak tupej, nebo vylitej? Je sranda ho sledovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

Velkou mediální ofenzivu na voliče rozjíždí v posledních dnech předseda poslaneckého klubu TOP 09 a s Karlem Schwarzenbergem stále nejznámější tvář této strany Miroslav Kalousek. V Českém rozhlase Plus vychválil spolupráci „pravého středu“, do kterého sehnal třeba i Bursíkovu Liberálně ekologickou stranu LES, u moderátora Luboše Xavera Veselého zase útočil na Jaromíra Soukupa, který podle něj není žádným moderátorem.

Jeho snažení zaujalo šéfredaktora MF DNES Jaroslava Plesla. Zejména proto, že Kalousek podle něj stále zkouší to, co mu zafungovalo naposledy ve volbách v roce 2010.

„Na Kalouskovi je skvělé, jak se 8 let v kuse drží strategie, která nefunguje,“ poznamenal Plesl na svém facebooku. Nejvíc jej prý baví, jak Kalousek stále ukazuje na Marka Prchala, hlavního tvůrce Babišova politického marketingu.

Přitom ve skutečnosti je to právě Kalousek, kdo svým chováním Andreji Babišovi pomáhá nejvíce. „Babiš by mu měl od rána do večera děkovat za to, jak je Kalda tupej/vylitej/nepoučitelnej (zaškrtni dle libosti). Je fakt sranda toho naboba sledovat v jeho maločeském pinožení,“ baví se šéfredaktor.

Jeden z diskutujících pod Pleslovým příspěvkem pak dodal, že na to, jak mu to nefunguje, se Kalousek ještě drží celkem slušně.

„Souhlas. 3,5 procenta je furt dobrý na to, jak je špatnej,“ připustil šéfredaktor Plesl.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…