Póvl, kretén, ksindl! Jiří Ovčáček vytočil příznivce Václava Havla do vývrtky

27.01.2019 18:06

Dnes je tomu třiadvacet let od smrti někdejší první dámy Olgy Havlové, rozené Šplíchalové, která byla první manželkou československého a později českého prezidenta Václava Havla. Vzpomínku na ni na svém Twitteru dnes sdílel hradní mluvčí Jiří Ovčáček, jehož počin podle reakcí v bouřlivé diskusi mnozí považují za čistou provokaci. Na to konto pak tepání jeho samotného i současného nejvyššího ústavního činitele nebralo konce.

Póvl, kretén, ksindl! Jiří Ovčáček vytočil příznivce Václava Havla do vývrtky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček

Jako vzpomínku na Olgu Havlovou zveřejnil Jiří Ovčáček koláž tří fotografií, kde je první dáma po boku již zesnulého exprezidenta Václava Havla.

Jako první se do Ovčáčka pustil uživatel vystupující pod jménem Jim, kterého příspěvek mluvčího prezidenta rozpálil doběla. Kdyby paní Olga byla živa, nešetřila by podle něj slovy zloby na ten hradní póvl, který se tam momentálně roztahuje. Kdyby Olga Havlová žila, tak podle toho, jaké názory zastávala, si dovolím říci, že by se hlásila k pražské kavárně a vy byste ji urážel, je si jistý i David Pelcl.

Další uživatel říkající si Zaměstnavatel Hradu připojil naopak, jak asi bude jednou vypadat vzpomínka na hlavu státu. Na fotografii je Zeman vyobrazen spolu se svými neřestmi, tedy popíjející alkohol v podobě piva či šampaňského.

Na Olgu Havlovou v dobrém zavzpomínal také komentující Pavel. Podle něj to byly doby, kdy jsme se nemuseli za Hrad stydět. Doplnil, že dnes je tomu jinak, jelikož dnes tam sedí Zemanova parta lhářů, podvodníků a vlastizrádců.

Další ostrá slova na sebe nenechala dlouho čekat. Padla zmínka o tom, že Ovčáček je pacholek, jehož sprostota nezná mezí. A přitvrdil i Michal Zgarba, který si nebral vůbec servítky, když poznamenal, že „na zm*da Zemana si nevzpomene nikdo, až konečně zdechne“.

Tím to ale zdaleka nekončilo. Ovčáček dostával další a další nálož. „Ty kreténe, co si to dovoluješ, rozohnil se George Messi Marousek. Na stejné vlně pokračoval i David Kratochvíl, ten mluvčího označil za ksindla, který se ohání opravdovou dámou. A doporučil, aby ‚šel ku*vě Mynářové nalakovat nehty‘.

Závěrem se uživatel Radicalboys doptal, zda Ovčáčkova vzpomínka je pro tu paní, již vlastizrádce Havel podváděl, když umírala.

Olze Havlové, ženě, která byla po dlouhá léta pevnou oporou prezidentu Václavu Havlovi, na podzim roku1994 lékaři diagnostikovali rakovinu. S nemocí bojovala do posledních sil, po téměř dvouletém boji nakonec 27. ledna 1996 zemřela. Před smrtí si uklidila stůl, dala nově povléct matrace a rozdala svůj šatník. Václav Havel zemřel v neděli 18. prosince 2011 na následky dlouhodobých zdravotních problémů. Zemřel ve spánku na oběhové selhání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…