Pražská plynárenská: Kotel v pohodě

27.10.2021 16:07 | Komerční článek

Topná sezona je rozjetá a kotle nastoupily svou nepřetržitou zimní službu. Stejně jako vaše auto dáváte na technickou kontrolu, tak i váš kotel by měl každý rok podstoupit svou pravidelnou servisní prohlídku. Pokud patříte mezi ty, kteří si až s přicházejícím ochlazením rozvzpomenou na pravidelnou kontrolu kotle, či na ni dokonce zcela zapomínáte. Využijte odborníků a pusťte tyto starosti z hlavy. Obraťte se na svého dodavatele energií.

Pražská plynárenská: Kotel v pohodě
Foto: Shutterstock
Popisek: Servis plynu v domácnosti

Pro majitele plynových kotlů nabízí například Pražská plynárenská službu servisních prohlídek. Ty se zpravidla provádí před nebo po topné sezóně. Výběrem servisního balíčku si zajistíte kompletní zajištění pravidelných ročních kontrol a máte zimu bez starostí. Díky pravidelným servisním prohlídkám lze zajistit lepší a spolehlivou funkčnost a bezpečnost topného systému, ale také delší životnost kotle a v neposlední řadě to má příznivý vliv i na jeho hospodárný provoz s prevencí drahých poruch.

Podobně je svým zákazníkům Pražská plynárenská nápomocna i při výměně plynových spotřebičů. Řešení však společnost nabízí i pro ty, kterým jejich plynový spotřebič vypoví službu zcela náhle a nečekaně. Jako jeden z mála tuzemských dodavatelů plynu nabízí asistenční službu, která se o opravu porouchaného spotřebiče postará.

„Nechceme ve vztahu ke svým zákazníkům končit pouze tím, že jim spolehlivě dodáme energii. Jdeme dále a snažíme se jim navíc poskytovat i související užitečné služby, které mohou potřebovat“, uvedl v této souvislosti tiskový mluvčí společnosti Mgr. Miroslav Vránek. 
 
Pražská plynárenská je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a jedním z tzv. tradičních hráčů na trhu, který dodává zemní plyn a elektřinu více než 420 tisícům zákazníků po celé republice. Jedná se o ryze českého dodavatele, jehož vlastníkem je hlavní město Praha.

Více na www.ppas.cz/servisni-balicky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…