Pražská plynárenská získala znovu ocenění Superbrands Business Award

16.10.2019 16:27

Pražská plynárenská obhájila v letošním roce prestižní ocenění, stejně jako loni patří značka Pražská plynárenská mezi tzv. Superbrands. Stala se totiž držitelem ocenění Superbrands Business Award 2019. Rozhodl o tom v rámci rozsáhlého výběrového řízení patnáctičlenný Brand Council, složený z nezávislých expertů v oblasti komunikace, marketingu, byznysu a médií.

Pražská plynárenská získala znovu ocenění Superbrands Business Award
Foto: ppas.cz
Popisek: Pražská plynárenská - logo

Program Superbrands je uznávaným celosvětovým programem a nezávislou autoritou v oblasti hodnocení obchodních značek. Vznikl před více než dvaceti lety ve Velké Británii a dnes je na základě identických kritérií zaveden v téměř devadesáti zemích světa na pěti kontinentech. Titul Superbrands je udělován pouze nejlepším značkám na trhu, přičemž do programu samotného se značka nemůže nijak přihlásit.

„Získat toto prestižní ocenění je samo o sobě úctyhodným výkonem. Pro městskou společnost to platí dvojnásob. A všichni víme, že jedna věc je uspět, ale mnohem složitější je pozici dlouhodobě obhájit. Je to důkaz, že Pražská plynárenská je vedena velmi dobře a osobně bych rád k tomuto úspěchu vedení společnosti pogratuloval,“ uvedl radní pro oblast majetku Jan Chabr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„My si jenom myslíme, že Rusko vyhrává,“ vypustil profesor oblíbený Respektem

7:40 „My si jenom myslíme, že Rusko vyhrává,“ vypustil profesor oblíbený Respektem

Rusko může tuto válku prohrát a mělo by jí prohrát, kvůli sobě samému, nevítězí na bojišti, ale pouz…