Prdel z Ruska vystrčená, šklebí se a chláme. Oslavoval Zemana, teď tvoří následující VIDEA

07.09.2016 6:52

Václav Špaček. Muž, který na server YouTube nahrává videa se svými poselstvími. Před třemi roky se nezapomenutelně zapsal svým videem, v němž oslavoval prezidenta Miloše Zemana. Nyní se však vyjadřuje i básněmi a písněmi. Mimo jiné i proti komunismu a pro zachování Evropské unie.

Prdel z Ruska vystrčená, šklebí se a chláme. Oslavoval Zemana, teď tvoří následující VIDEA
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

„Bolševický mor. Z pozic Evropské unie i z pozic vlád států vyhlásil nám boj, stylem té rudé bestie, vyhlásil nám válku,“ zpívá ve své písni Bolševický mor Špaček. Následně se vyjadřuje i k protikuřáckému zákonu. „Rudá nenávist sílí, totalitní sbor komunistů v světě, obrázky morbidní, vymýtit kuřáctví xenovou metlou, nápisy, obrázky, velmocí sedmou. Zákazy, zákony, z pozic své moci, vrhnout do poroby všechny, kdo kouří,“ říká. „Sekta extrémních platů pouští kuřákům žilou. Politický mor. Kuřákům dnes, vám zítra,“ pokračuje. Bolševický mor si podle něj vždy najde cesty, kvůli naší vlažnosti. 

PÍSEŇ BOLŠEVICKÝ MOR ZDE.

Anketa

Vážíte si Jana Rejžka?

3%
66%
hlasovalo: 6801 lidí

V písni Návrat husitů se pak Špaček vyjadřuje k politikům. „Bližší košile než kabát, říká nám přísloví. Kdo šplhá k moci hrabat, pravdu nám nepoví. Ježek se cestou diví, nač zlatá jablka. Ta prý nemají chyby, zbývá jen zaplakat,“ zpívá Špaček. „Dejme jim všechno, ať mají už dost. Své sedřené dlaně, své hladové lejno a k hlodání kost, ať zalknou se saně, jdou chudobou lůzy,“ opakuje. 

PÍSEŇ NÁVRAT HUSITŮ I S VIDEEM ZDE.

„Zavraždili kněze antikristi z temnot. Před oltářem klečel, prořízli mu hrdlo,“ vzpomíná pak v další písni na zavražděného kněze ve Francii. „Když svatou mši sloužil, jaká to ohavnost. V krvi se tam složil, v krvi se tam složil,“ zpívá tklivě.

ZAVRAŽDILI KNĚZE- PÍSEŇ SI POSLECHNĚTE ZDE.

V dalších textech se však již více vyhraňuje proti aktuálnímu politickému dění. „My nechceme vystoupit z Evropy, my ji chceme bránit proti všem, kteří ji chtějí rozložit a kormidlovat za Ruskem. My nechceme vystoupit z Evropy, chceme ji očistit od toho zlého, co rozkládá ji z nejvyšších míst i z nitra samotného. Útočí zevnitř, útočí zvenku, nepřítel náš. Kremelskou posílá navštívenku všech rudých totalit pro jejich zášť. Sýrie změněná v běžence, Turecko podmínky kladoucí a jejich obrat ku Moskvě. S Čínou a Severní Koreou to propojení nelze nevidět,“ zpívá muž.

„Prdel z Ruska vystrčená, šklebí se a chláme. Nic dobrého pro nás nemá, hůl nad námi. Paradajky, paradajky, chybí srp a kladivo, nesnášíme ruské bajky, a tak jdeme na pivo. Nad zničenou Sýrií si podávají ruce, syrský diktát s moskevským sluncem. Soudruzi v kabátech demokratů falešnou se světem hrají kartu, všechno se hodí, co navrátí zas rudý kult moci a totalit čas,“ zapěl pak v písni Konec prdele. Bolševici podle něj skončí v base a už se nikdy nevrátí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…