Producent „řezal“ Papadopulose z ČT. Konvička vybuchl vzteky: Nenávistná svi*ě. Vyhazov? Co si to dovoluje!

08.07.2023 18:25 | Monitoring

MONITORING SÍTÍ Zpravodaj ČT Andreas Papadopulos položil při návštěvě Volodymyra Zelenského v Praze ukrajinskému prezidentovi otázku, co udělá vláda v Kyjevě pro to, aby nedošlo k odsunu těch ukrajinských občanů, kteří stále vyhlížejí „ruský svět“. Producent Petr Baránek na to konto poznamenal, že by Papadopulos měl v ČT skončit. Jenže tím to neskončilo. Do věci se vložil známý jihočeský kritik islámu a expert na motýly Martin Konvička.

Producent „řezal“ Papadopulose z ČT. Konvička vybuchl vzteky: Nenávistná svi*ě. Vyhazov? Co si to dovoluje!
Foto: Daniela Černá
Popisek: Martin Konvička

Během návštěvy ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v Praze padl ze strany zpravodaje ČT Andrease Papadopulose dotaz, co udělá vláda v Kyjevě pro to, aby nedošlo k odsunu těch ukrajinských občanů, kteří spíše než k vládě v Kyjevě vzhlížejí k prezidentovi Vladimiru Putinovi v Moskvě.

„Co říkáte svým protějškům během toho aktuálního kola jednání – dnes Bulharsko, Česko, zítra Turecko – o protiofenzivě a o jejím průběhu, jak ji hodnotíte? Jste optimistický, pesimistický? A zároveň ještě dovolte osobní otázku. Od začátku plnohodnotné invaze Ruska na Ukrajinu jsem se na východě Ukrajiny pohyboval několik měsíců a vyplývá mi z toho jeden dotaz. Vy jste dnes v Česku a my máme tady v naší zemi historickou zkušenost po roce 1945 – říká se tomu nekontrolovaný, násilný odsun Němců. To byly desítky tisíc lidí, kteří žili na území nepřítele, hovořili jazykem nepřítele, ale velmi často nepřáteli nebyli. A já se chci zeptat, jak vy a vláda, která vám podléhá, zajistí, že se tento odsud nebude opakovat na v budoucnu osvobozeném Krymu a v Donbasu. Mám na mysli ty obyvatele Ukrajiny, kteří sice možná hovoří rusky, ale chtějí to, čemu se říká ruskij mir,“ ptal se Papadopulos.

Kauza dotazu Andrease Papadopulose z ČT

Producent Petr Baránek na to konto na twitteru napsal, že by Papadopulos měl v České televizi skončit.

„Potomek řeckých komunistů z bolševického Ostravska, reportér Papadopulos z České televize, položil zrovna teď panu prezidentu Zelenskému tak stupidní otázku (zda budou odsunovat Rusy z Krymu jako Češi Němce ze Sudet) při tiskovce, že by měl okamžitě skončit. Opět, důkaz absolutní debility a neúcty současné mladé generace českých novinářů. Neskutečné!“ vypálil.

Kauza dotazu Andrease Papadolulose z ČT

A Martin Konvička se otázal, co je vlastně Petr Baránek zač.

„Nevíte někdo, co za tupou svini je ten Petr Baránek? ‚Potomek řeckých komunistů‘ je na osobní džihád (ti ‚komunisti‘, co je do ČSR evakuovali ve 48., byli vesměs váleční sirotci, případně invalidé a vdovy). Ale zatímco tohle je na ránu, tak ‚bolševické Ostravsko‘ je na osobní džihád a mrzký konec pod hromadou uhlí. Víc k tomu nemám co dodat,“ kroutil hlavou Konvička na facebookovém profilu.

Kauza dotazu Andrease Papadopulose z ČT

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Miloš Polák

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Realita ??, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusekarelhrabě , 09.07.2023 9:29:58
To byl výsměch Janu Husovi ten se nechal ze vztyčenou hlavou ve stoje upálit Němci než aby žil podroben na kolenou jak nás asi prezentuje naše elita nebo jelita a její posluhovači !! A komedianti ti v drtivé většině a podepsali že souhlasí ze Sovětskou invazi si hraji na hrdiny ve Varech co jsme vůbec Češi ??Já ne já jsem hrdý Moravák a Slezan a ten pro Německý šváb co to napsal o Ostravácích toho bude asi někdy litovat čas takových lidi se asi rychle krát ?? Nebýt Ostravska tak Pražáci dnes žiji jak Bulhaři v horách ti si jezdili v Pátky na chaty a chalupy a na Ostravsku se dělali 16 a soboty a neděle ! Můj otec řikavál a každé prase se vaří voda ale musíme si pohlídat aby nám neuteklo .

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …