Prolhané s*ině. Okamura bouchnul nad Seznam Zprávami. Jde o vládu

30.09.2021 13:12 | Ze sítí

Seznam Zprávy se chovají jako prolhané svině. Tuto větu pronesl lídr SPD Tomio Okamura, jehož velmi rozlítil jejich článek o tom, že okamurovci shánějí bezpartijní odborníky, kteří by za SPD usedli v novém kabinetu Andreje Babiše (ANO).

Prolhané s*ině. Okamura bouchnul nad Seznam Zprávami. Jde o vládu
Foto: CNN Prima News
Popisek: Tomio Okamura v předvolební debatě na CNN Prima News

„Vážené dámy a pánové, teď jsem byl upozorněn na vymyšlený článek zveřejněný na Seznam Zprávách, který říká, že sháníme odborníky do Babišovy vlády. Rozesmála mě drzost těchto novinářů. Seznam Zprávy se chovají jako prolhané svině, které se pomocí lživých spekulací snaží ovlivnit výsledek voleb,“ poznamenal velmi ostře na videu Okamura.

„Hnutí SPD neobchoduje s žádnými vládními koryty. Odborníků máme v SPD dostatek, ale v tuto chvíli je nikomu nenabízíme. Je vidět, že probruselské a antivlastenecké Seznam Zprávy mají strach z volebního výsledku SPD. Zdravím vás z benzínové pumpy u Ostravy a přeji, ať se daří všem, kdo se na toto video díváte,“ dodal Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Podle reportéra Seznam Zpráv Václava Dolejšího je totiž Okamurův plán následující. „Jako protestní hnutí se nechce ušpinit přímou účastí ve vládě, proto shání takzvané odborníky. V novém kabinetu by rád obsadil vnitro, finance, zahraničí a školství. A sám Tomio Okamura by se stal předsedou Poslanecké sněmovny,“ uvedl v textu Seznam Zpráv Dolejší.

A reportérka Lucie Stuchlíková následně dodala, že Okamura možná shání odborníky i proto, že ve svém hnutí nemá ani mezi poslanci lidi, kteří by byli schopni řídit kterékoli ministerstvo. „Vždyť by se akorát znemožnili,“ míní Stuchlíková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

10:25 Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

Provokace, intriky, faleš. Takhle to prý dnes funguje mezi Ruskem a Západem. V reakci na dodávky ame…