Prouza neumí číst. A toto nemehlo chtělo být ministrem. Nejnovější objev odcházejícího eurotajemníka uvedl Jiřího Ovčáčka v úžas

07.04.2017 10:12

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček se na svém facebookovém profilu obul do bývalého státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzy. Ve spojení s jeho jménem dokonce padlo nehezké označení.

Prouza neumí číst. A toto nemehlo chtělo být ministrem. Nejnovější objev odcházejícího eurotajemníka uvedl Jiřího Ovčáčka v úžas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

Ovčáček zareagoval na Prouzův vzkaz na sociální síti, v němž upozorňuje na článek zahraničního Politico (ZDE). „Pražský hrad si najal ve Washingtonu lobbisty, aby mu zařídili cestu za Trumpem, píše americké Politico,“ uvedl na svém profilu Prouza. 

„Milí přátelé, tak toto nemehlo chtělo být ministrem průmyslu a obchodu za ČSSD,“ poznamenal k Prouzovi Ovčáček. „Takže: Pražský hrad si žádné lobbisty kvůli setkání s D. Trumpem nenajal. Prouza prostě lže. Politico zmiňuje českou ambasádu v USA. Prouza neumí číst,“ dodal.

Dle vyjádření velvyslance Hynka Kmoníčka pak podle Ovčáčka není dohoda s americkou firmou SPG podepsána. „Tato společnost jen zaslala nabídku služeb. Již tento fakt musela podle příslušného zákona v USA firma SPG ohlásit do registru. A to je vše,“ řekl. Závěrečná věta je pak z úst Ovčáčka velmi drsná. „Prouza je idiot,“ napsal.

Celý příspěvek Jiřího Ovčáčka:

Milí přátelé, tak toto nemehlo chtělo být ministrem průmyslu a obchodu za ČSSD.

Takže:

Pražský hrad si žádné lobbisty kvůli setkání s D. Trumpem nenajal.

Prouza prostě lže.

Politico zmiňuje českou ambasádu v USA.

Prouza neumí číst.

Dle vyjádření našeho velvyslance H. Kmoníčka dohoda s americkou firmou SPG není podepsána. Tato společnost jen zaslala nabídku služeb. Již tento fakt musela podle příslušného zákona v USA firma SPG ohlásit do registru. A to je vše.

Prouza je idiot.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…