Rakušan zešílel. „Osamocený útočník“ je on, obává se Holec. A nepěkné věci o lidovcích

09.02.2023 17:11 | Komentář

U vlády Petra Fialy už se nedá věřit vůbec ničemu. Takto jasně to vidí Petr Holec. Největším lhářem je podle něj premiér Petr Fiala. „To je lhář, jakýho jsme tady ještě neměli,“ vyjádřil své mínění o Fialovi Holec. „On je Petr Fiala zdatný lhář a téměř všechno balí do ukrajinské vlajky,“ přisadil si ještě. Nešetřil ani „vládního cenzora“ Michala Klímu. A o ministrovi vnitra Vítu Rakušanovi řekl, že „zešílel“.

Rakušan zešílel. „Osamocený útočník“ je on, obává se Holec. A nepěkné věci o lidovcích
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Petr Holec

Komentátor Petr Holec to na svém streamu opět vzal od podlahy. Vytáhl nápad ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky (KDU-ČSL) na odchod do důchodu a připomínal, že je to tentýž Jurečka, který ještě v roli ministra zemědělství ve vládě Bohuslava Sobotky v koalici ČSSD, ANO a lidovců hlasoval pro zastropování odchodu do důchodu na 65 letech. „Lidovci by chtěli být vždy u toho. I kdyby měli vládnout s Volným blokem, hlavně aby u toho byli, i kdyby to byla podmínka vstupu do vlády. Tak ten samý Marian Jurečka najednou přijde a řekne 68 let. Úplný opak. Zvrat. Přitom vláda už samozřejmě měla před 4 až 5 lety ty demografické údaje. Ale vidíte, lidovci, těm je to úplně jedno. A Jurečka teď od toho začal couvat,“ vyložil svůj pohled na celou situaci Holec s tím, že se odchod do důchodu bude lišit podle profese, vzdělání a tak podobně. „U nich už se nedá věřit vůbec ničemu,“ konstatoval Holec.

Připomínal, jak vláda pětikoalice slibovala, že nebude zvyšovat také daně a teď mluví o zvýšení daně z nemovitosti i o zvýšení odvodů na sociální a zdravotní pojištění pro živnostníky. „Čemu ještě u týhle vlády můžete věřit? Já bych řekl, že ničemu,“ dal se slyšet komentátor.

Vládu Petra Fialy označil za vládu výrobců elektřiny, kteří se nemusí bát, že budou zastropovány ceny elektřiny hned u výrobců.

„Je to vláda výrobců elektřiny. Stojí za ní Daniel Křetínský s Patrikem Tkáčem. Je to jejich vláda. Křetínský je vlastník některých médií a také stojí za vládou. A současně to jsou minoritní akcionáři ČEZ,“ uvedl Holec.

Premiér Petr Fiala podle názoru komentátora nepochopil, že už není předvolební kampaň, že už se nemá starat o Babiše, nýbrž by se měl starat o české občany.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Princip problémů : Do vlády se dostala spodina společnosti, která se cítí jako elita., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusebříza , 09.02.2023 18:35:48
Blb nikdy nechce s nikým diskutovat protože, protože nemá jako blb relevantní argumenty k diskuzi. Nezbývá mu, než jiný názor potlačovat, A platí zde, že čím větší blb, tím drastičtější potlačování jiného, rozumnějšího názoru.

|  10 |  1

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…