Rejžek se omluvil Schillerové. Dostal totiž peníze od státu. „Pak se děsně opijeme,“ doufá v lepší budoucnost

01.05.2020 14:16

Filmový a hudební kritik Jan Rejžek oznámil, že se hodlá děsivě opít. K témuž vyzval i své spoluobčany. A ještě neposilněn alkoholem se omluvil šéfce státní kasy za hnutí ANO Aleně Schillerové.

Rejžek se omluvil Schillerové. Dostal totiž peníze od státu. „Pak se děsně opijeme,“ doufá v lepší budoucnost
Foto: Wikipedie
Popisek: Jan Rejžek

Ostrý filmový kritik Jan Rejžek se omluvil. Opravdu. Omluvil se ministryni financí Aleně Schillerové, resp. jejím finančním úřadům. Samotnou ministryni označil za nemožnou.

„Když už nám zemřel posel dobrých zpráv Karel, přebírám to za něj. Včera jsem byl žádat o bonus pro OSVČ, dnes mi volala laskavá úřednice, ověřovala konto a že hned posílaj. Omlouvám se ministryni Schillerové za kritiku, sama je totálně nemožná, ale podřízené na finančním fungují rychle a skvěle,“ pochválil podřízené paní ministryně.

Jan Rejžek promlouvá

Poté všem prozradil, kdy se pořádně opije.

„Posel gottovských dobrých zpráv neumdlévá. Jsem šťastný, jak navzdory víru lidi potřebuji si volat, psát esemesky, scházet se v těch parcích atd. a být v kontaktu. Přežijeme to, drazí, a pak se spolu všichni děsně opijeme,“ konstatoval.

Jan Rejžek promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…