Server: Babiš nakonec souhlasil, že náměstkem pro sport bude Hulinský

31.01.2014 15:42

Pražský sociální demokrat Petr Hulinský se nakonec stane náměstkem ministra školství pro sport. S odvoláním na slova ministra školství Marcela Chládka (ČSSD) to uvedl server Aktuálně.cz. Proti tomu, aby Hulinský zastával post náměstka pro sport, vystupoval šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Server: Babiš nakonec souhlasil, že náměstkem pro sport bude Hulinský
Foto: archiv redakce
Popisek: Petr Hulinský (ČSSD)

„Na 99 procent bude náměstkem pro sport Petr Hulinský. Dal jsem na předsedu ČSSD a Český olympijský výbor, kteří se pro něj veřejně vyslovili," cituje server ministra školství Marcela Chládka.

Server upozornil na to, že Babiš na svém blogu napsal, že kdyby se měl Hulinský stát náměstkem, bude to „s penězi do sportu fungovat stejně, jako fungovala Praha s ním, Bémem a Janouškem".

Nový ministr školství se ale, jak také server uvedl s odvoláním na jeho slova, s Babišem na obsazení místa Petrem Hulinským dohodli.

Záměrem Hulinského je prý prosazení zákona o podpoře sportu, zaměřit se chce především na podporu mládežnického sportu, ale i na podporu zasloužilých sportovců a medailistů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…