Sjednotit dávky pro uprchlíky v celé EU? Generálmajor se neudržel a udeřil na Němce: Nevnucujte nám ten svůj bordel!

16.09.2017 15:11

Krajský zastupitel za Stranu práv občanů Hynek Blaško si poslechl projev předsedy Evropské komise Jeana-Clauda Junckera a neudržel se. „Nesmíme se podvolit!“ napsal nekompromisně.

Sjednotit dávky pro uprchlíky v celé EU? Generálmajor se neudržel a udeřil na Němce: Nevnucujte nám ten svůj bordel!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Ještě než jsme se stali členy NATO, přední představitelé české armády vymýšleli, jak zajistit obranyschopnost této země. Byly vytvořeny plány na vykácení lesů, aby bylo vidět do krajiny a aby se případný nepřítel nemohl skrýt před střelbou. Jenže, rok se s rokem sešel, stali jsme se členy Severoatlantické aliance a naše armáda se proměnila.

„Nově vybudovaná 1. motostřelecká divize, začleněná a certifikovaná do sil NATO, byla zrušena a protože se stratégové rozhodli, že půjdeme pouze cestou speciálních sil, tak zrušili i 2. motostřeleckou brigádu, jejíž velitelství bylo v Písku. Nic nevadilo, že pro jeden její prapor sídlící v posádce Janovice nad Úhlavou byla za 550 mil. Kč kompletně zrekonstruována kasárna. Dokončeno a předáno civilu. Co je Babišových 50 mega proti této částce,“ napsal Blaško.

Proč tohle všechno krajský zastupitel píše? Vytanulo mu to prý na mysli, když slyšel projev předsedy Evropské komise Jeana-Clauda Junckera a spojil si jej s německým nápadem na sjednocení sociálních dávek v celé EU, aby migranti nemířili jen do Německa. Evropská unie si podle Blaška zřejmě přeje, aby se „bordel“ rozšířil po celé Evropě.

„Svrchovanost a suverenitu je třeba chránit a to za jakýchkoli okolností. Jestli jsme bráni jako členská země EU druhé kategorie, neustále je nám vyhrožováno sankcemi, je čas se tomu zlu postavit a začít přemýšlet o alternativách řešení nastalé situace. Nemůžeme a nesmíme se podvolit, kam vedou ústupky už moc dobře víme. Ať se páni podívají na výši sociálních dávek třeba v Bulharsku nebo Rumunsku a stanoví dávky podle nich. To se bojí, aby neměli doma bordel, ale druhým ho vnucují,“ uzavřel rozčíleně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…