Šlachtovi na účtu přistály stovky tisíc. Lidé ho podporují

27.01.2021 18:54

VÍME PRVNÍ Bývalý policista Robert Šlachta oznámil vstup do politiky. Zakládá hnutí Přísaha, půjde s ním do podzimních voleb. Chci spravedlivé Česko, řekl. ParlamentníListy.cz z výpisu transparentního účtu zjistily, že během pár hodin dotyčný subjekt obdržel bezmála 300 tisíc korun.

Šlachtovi na účtu přistály stovky tisíc. Lidé ho podporují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Robert Šlachta

Anketa

Má Česko nakoupit a využívat ruskou vakcínu Sputnik V?

93%
7%
hlasovalo: 25533 lidí
„60 vteřin klipu, pro mě to bylo 30 let života,“ začal Šlachta po odvysílání svého klipu, v němž jde krajinou a shrnuje svůj život. „Vím přesně, na co teď myslíte. Proč se bývalý polda rozhodl jít do politiky? Rozumím vám. Vím přesně, co chcete říct. Mnozí si myslí, že politika je smutný cirkus, většina lidí si myslí, že je to totální bahno. Nechci to nikomu vymlouvat. Plně si uvědomuji vážnost situace, ve které se všichni nacházíme. Naše země je uprostřed zákeřné krize,“ popsal Šlachta, že reakcí naší společnosti je apatie, smutek, nedůvěra ve stát. „Stáhli jsme se všichni do sebe, do svých rodin. Na stát už se nespoléháme,“ poznamenal.

Na svém webu pak dodal, že si uvědomuje, v jak složité situaci se mnoho z nás nachází. „O to víc si vážím vašeho finančního daru. Celý život jsem pracoval pro stát, a proto nejsem žádný milionář. Jenom poctivý chlap z Moravy. Slibuji, že každou jednu korunu doložíme a budete přesně vědět, kde skončí."

Lidé na tento apel zjevně slyšeli. Ve středu večer totiž hnutí Přísaha mělo již 270.358 korun. 

Kromě Roberta Šlachty je v Přísaze také Tomáš Sochr, který velel skupině, jež zadržela Janu Nagyovou, někdejší šéf ostravské expozitury ÚOOZ Jiří Komárek či Jaroslav Pelc, který na ÚOOZ zakládal odbor zaměřený na mezinárodní trestnou činnost v oblasti závažné majetkové trestné činnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…