Slyšela jsem, co se skrývá za kauzou „Brady“, prozrazuje Klára Samková

24.10.2016 21:22 | Zprávy

Klára Samková se razancí sobě vlastní vyjádřila ke kauze vyznamenání pro pana Jiřího Bradyho – strýce lidoveckého ministra kultury Daniela Hermana. Dáma je toho názoru, že by se Daniel Herman měl omluvit jak prezidentu republiky Miloši Zemanovi, tak panu Bradymu a pak by měl odstoupit. Samková prý také slyšela, co stojí v pozadí této kauzy.

Slyšela jsem, co se skrývá za kauzou „Brady“, prozrazuje Klára Samková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klára Samková

Ministru kultury Danielu Hermanovi přislíbil kancléř prezidenta Vratislav Mynář, že se hlava státu bude zabývat ministrovým návrhem na vyznamenání pana Jiřího Bradyho. Znění dopisu uveřejnila na sociální síti Facebook Klára Samková a obratem doporučila lidovcům, aby Hermana poslali do kurzu čtení s porozuměním, protože dopis tohoto znění nelze považovat za sdělení, že pan Brady vyznamenání opravdu dostane.

„Pan Herman by se měl omluvit jednak panu prezidentovi, jednak panu Bradymu a pak by měl odstoupit... P.S. Doneslo se ke mně, že celý konflikt je vyvolán uměle proto, aby došlo k roztržce mezi prezidentem a Židovskou náboženskou obcí... Co by z toho ta obec měla, přijít o vrchního českého islamobijce, to tedy netuším, ale chtít po kavárně, jejíž součástí je i jistá část obce, logickou úvahu, je evidentně přespříliš...,“ usoudila Samková.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…